نمایشگاه کتاب در دانشگاه تبریز گشایش یافت

به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران، نمایشگاه کتابی با محوریت انقلاب اسلامی و شهدا در کتابخانه مرکزی دانشگاه تبریز گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر رسول زوارقی، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: در این نمایشگاه بیش از 1000 عنوان کتاب با موضوع انقلاب و شهدا و روزنامه های عصر انقلاب و به خصوص پژوهش های انجام شده در سطح دانشگاه در قالب رساله دکتری و پایان نامه ارشد با محوریت انقلاب و شهدا برای بازدید علاقمندان به نمایش گذاشته شده است.

وی در ادامه با اشاره به روزنامه های ارایه شده در این نمایشگاه افزود: کیهان، اطلاعات، جمهوری اسلامی، ایران، مهد آزادی و ... از جمله آنها است.

به گفته وی، این نمایشگاه از 12 الی 30 بهمن ماه همه روزه از ساعت 8 صبح تا  20 بعد از ظهر برای بازدید علاقمندان دایر است.