آزمون زبان msrt در دانشگاه تبریز برگزار شد

آزمون زبان msrt  با شرکت بیش از 360 نفرداوطلب در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر داود مختاری مدیر امور آموزشی دانشگاه تبریز در این ارتباط با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز مجری برگزاری تمامی آزمون های زبان دارای اعتبار ملی و جهانی است، گفت: آزمون زبان msrt از جمله یکی از این آزمون ها است که جمعه 5 بهمن ماه سال جاری با شرکت 365 نفرداوطلب در سالن آزمون خوابگاه ولیعصر(عج) دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گفته وی آزمون «ام اس آر تی» آزمونی برای تعین سطح زبان انگلیسی دانشجویان دکترا است که توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان هر ساله برگزار می شود.

یادآور می شود: دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از 24 هزار  نفر دانشجو و ... یکی از دانشگاه های بین المللی، سطح یک و برتر کشور است.