اساتید دانشگاه تبریز به عنوان مشاوران استاندار آذربایجان شرقی انتخاب شدند

طی احکام جداگانه‌ای از سوی استاندار آذربایجان شرقی، دکتر محمدعلی حسین‌پور فیضی استاد دانشکده علوم طبیعی و دکتر سیدصادق سیدلو استاد دانشکده کشاورزی به ترتیب به سمت مشاورین "حوزه علم و فناوری" و  " امور پیگیری طرح‌های کلان و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی" منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد علی حسین پور فیضی، استاد تمام  گروه علوم جانوری دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز است. وی دارای مدرک دکتری در رشته رادیوبیولوژی از دانشگاه کاردیف انگلستان است. ترجمه و تالیف 10 عنوان کتاب، چاپ 198  مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارایه  210 مقاله در سمینارها و کنفرانس های ملی و بین المللی، اجرای 41 طرح پژوهشی و ... را در کارنامه خویش دارد.

ریاست دانشگاه تبریز، ریاست پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی، نماینده وزیر علوم در هیات نظارت بر تشکل های دانشجویی، ریاست کمیسیون دائمی هیات امنا دانشگاه ارومیه، ریاست هیات امناء منطقه یک پارک علم و فناوری استان و ... از سمت های اجرایی این استاد دانشگاه تبریز است.

دکتر سیدصادق سیدلو دانشیار گروه مهندسی بیوسیستم دانشکده کشاورزی است. چاپ بیش از 35 مقاله در نشریات ISI و علمی پژوهشی، ارائه 17مقاله در همایش های ملی و بین المللی، اجرای 4 طرح، مدیر خدمات دانشجویی، مدیر خدمات آموزشی، مدیر حراست، مشاور رئیس دانشگاه تبریز در امور سرمایه گذاری و قراردادها و... از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.