قابل توجه دانشجویان نوبت دوم(کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای) شاغل بتحصیل در دانشگاه تبریز

۰۹ مرداد ۱۳۸۹ | ۱۷:۳۶ کد : ۸۱ اخبار تصویری
باسلام و آرزوی موفقیت، به استحضار کلیه دانشجویان محترم نوبت دوم میرساند ضرورت دارد لغایت 30/5/89 نسبت به تسویه حساب مالی با دانشگاه اقدام نمایند. شایان ذکر است دانشجویانی مجاز به انتخاب واحد از طریق سیستم آنلاین خواهند بود که بدهی آنان کمتر از 000/500 ریال باشد. فلذا دانشجویان دارای بدهی باید پس از واریز مبلغ به حساب شماره 504100375 نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه (قابل واریز در بانکهای تجارت سراسر کشور) سند پرداخت را بدون مراجعه حضوری، با درج شماره دانشجوئی در بالای قبض آنرا اسکن و به آدرس پست الکترونیک rouhi@tabrizu.ac.ir ارسال نمایند تا نهایتاً پس از 48 ساعت در حساب اعمال گردد.
اگر دانشجویان عزیز مغایرتی در حساب خود مشاهده کنند می توانند صرفاً از طریق ایمیل مشکل خود را مطرح و بعد از 48 ساعت پاسخ خود را دریافت نمایند.