دانشگاه تبریز مجوز برگزاری آزمون بین المللی GRE  اخذ نمود

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز از اخذ مجوز برگزاری آزمون بین المللی GRE  توسط این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر اصغر عسگری با اعلام این خبر گفت: بر اساس مکاتبات و پیگیری های بعمل آمده توسط مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، مجوز برگزاری آزمون بین المللی GRE ، آزمون سنجش توانایی تحصیلی توسط دانشگاه تبریز اخذ گردید.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز  افزود: موسسهETS) Educational Testing Service ) متولی برگزاری آزمون های بین المللی زبان در دنیا بوده و مجوز برگزاری این آزمون را به دانشگاه تبریز ارائه نموده است.

دکتر عسگری با اشاره به به برگزاری موفق و رضایت بخش آزمون های منطبق بر استانداردهای مصوب جهانی طبق اعلام ETS از سوی دانشگاه تبریز، یادآور شد: با توجه به تقاضای داوطلبان و عدم برگزاری این آزمون در سطح استان و استان های همجوار، برگزاری آزمون بین المللی GRE  در دانشگاه تبریز مورد تصویب قرار گرفت.

به گفته وی داوطلبان و علاقه مندان به شرکت در آزمون های بین المللی جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت مدیریت همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز  به آدرس اینترنتیhttp://international.tabrizu.ac.ir مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است: هر ساله آزمون های مختلف بین المللی و داخلی زبان انگلیسی در دانشگاه تبریز برگزار می شود.