رئیس مرکز مطالعات قفقاز، آناتولی و آسیای میانه دانشگاه تبریز ؛

برگزاری چهارمین همایش بین المللی پاسداشت ادبیات عاشورایی آذربایجان

چهارمین همایش بین المللی پاسداشت ادبیات عاشورایی آذربایجان برگزار می‌شود.

برگزاری چهارمین همایش بین المللی پاسداشت ادبیات عاشورایی آذربایجانبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ احمد فرشبافیان رئیس مرکز مطالعات قفقاز، آناتولی و آسیای میانه دانشگاه تبریز با اشاره به اهداف برپایی چنین همایشی در سطح بین‌المللی تصریح کرد: چهارمین همایش بین‌المللی پاسداشت ادبیات عاشورایی آذربایجان، بیشتر به منظور تجلیل از مروجین فرهنگ ناب عاشورا و مقاومت از کشور‌های اسلامی در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

به گفته وی از عمده‌ترین اهداف برپایی چنین همایش‌هایی اشاعه فرهنگ حسینی در منطقه و تبیین راه و رسم سید الشهداء در قالب ادبیات و هنر و گردهمایی شاعران، سخنوران و ادیبان در جغرافیایی فراتر از ایران است.

وی افزود: در چهارمین همایش بین المللی پاسداشت ادبیات عاشورایی آذربایجان از فعالان و مروجین فرهنگ عاشورا و مقاومت تجلیل به عمل خواهد آمد.

چهارمین همایش بین المللی پاسداشت ادبیات عاشورایی آذربایجان، از سوی موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی قفقاز، آناتولی و آسیای میانه روز سه شنبه ۲۴ مهرماه راس ساعت ۱۵ در تالار وحدت دانشگاه تبریز دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ش

تبریز میزبان برگزاری همایش بین المللی پاسداشت ادبیات عاشورایی آذربایجان

برچسب ها: محرم 97 ، ائمه اطهار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.