راه اندازی تور مجازی دانشگاه تبریز

تور مجازی دانشگاه تبریز راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ تور مجازی دانشگاه تبریز به آدرس اینتنرتی tour.tabrizu.ac.ir با هدف آشنایی بیشتر عموم بازدیدکنندگان از پردیس دانشگاه راه اندازی شده است.

سامانه بازدید مجازی، این قابلیت را برای کاربران فراهم می‌اّورد که بدون حضور فیزیکی و از طریق شبکه اینترنت، از محیط و امکانات مرکز مورد نظر به صورت کاملا سه بعدی، بازدید نمایند.

در این تور با استفاده از تصاویر ۳۶۰ درجه پانومارا از خیابان‌های اصلی دانشگاه و ساختمان‌ها سعی شده به بازدید کننده امکان حرکت و مشاهده مسیر‌های اصلی داده شود. بازدید کننده می‌تواند با استفاده از ابزار‌های موجود در صفحه ضمن چرخش جهت دید کاربر، بزرگنمایی و کوچک نمایی و همچنین نقشه کامل را مشاهده کند.

کاربران می‌توانند با کلیک برروی هر یک از علائم جاده یا ساختمان مستقیما به صفحه ۳۶۰ درجه ان نطقه وارد شوند.

این تور مجازی به همت مدیریت امور فناوری به مناسبت هفتادمین سال تاسیس دانشگاه تبریز راه اندازی شده است.

انتهای پیام/ش

تور مجازی دانشگاه تبریز راه اندازی شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.