تازه های انتشارات: قافیه در شعر فارسی( دکتر ابراهیم اقبالی)

۱۲ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۸ کد : ۷۳۲۴ رویدادها و اطلاعیه ها

عنوان: قافیه در شعر فارسی

مولف: دکتر ابراهیم اقبالی

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ و نوبت چاپ: 1396 اول

قیمت: 65000 ریال

کتاب “ قافیه در شعر فارسی” توسط دکتر ابراهیم اقبالی” دانشیار دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه تبریز تالیف شده و توسط انتشارات دانشگاه تبریز چاپ شده است.

در این کتاب نویسنده ملزم بوده است تا به مباحثی که در کتاب های پیشین کمتر مورد توجه و محل بحث قرار گرفته اند با دقت و تفصیل بیشتری بپردازد مثلا علی رغم آنکه وحیدیان کامیار به نقش قافیه در ایجاد ساختار شعرپرداخته ولی به شرح و بسط آن نپرداخته است.همچنین با آنکه شمیسا به نقش بنیادی قافیه در ساختن بسیاری از صنایع شعری اشاره کرده، از جوانب و نمونه های آن چنان که باید بحث نکرده است.در کتاب حاضر، این دو مبحث مهم برای اولین بار و در دو بخش مستقل، طرح و بررسی شده اند.

این کتاب در 126 صفحه و در شش فصل و با سرفصل های حروف قافیه، حرکات قافیه، عیوب قافیه، ذیلی در حروف ملحق و روی، صنایع ادبی و قافیه، قافیه و قالب های شعری چاپ و منتشر شده است.