در حاشیه نشست هیات اجرایی اتحادیه بین المللی دانشگاه‌ها در رومانی، تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه تبریز و دانشگاه دولتی مطالعات سیاسی و اداری رومانی به امضاء طرفین رسید .
 به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی،  نشست هیات اجرایی اتحادیه بین المللی دانشگاهها با کارگروه تخصصی ICT در دانشگاه دولتی بخارست رومانی برگزار شد .     در این نشست استراتژی اتحادیه بین المللی دانشگاهها در رابطه با موضوع سازوکارهای بهره گیری از تحولات تکنولوژیک و بویژه در حوزه های IT و ICT برای ارتقاء کیفیت و  دسترسی به آموزش عالی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .     این نشست با حضور دکتر محمدرضا پورمحمدی رییس دانشگاه تبریز و دانشگاه تهران از ایران به عنوان عضو هیات اجرایی اتحادیه دانشگاههای جهان و صاحب نظرانی از کشورهای ایتالیا، کانادا، آمریکا، هائیتی، آلمان، اسپانیا، غنا، استرالیا، فرانسه، نروژ،  قبرس، مکزیک، پرتغال و رومانی برگزار شد .     یادآور می شود: نشست هیات اجرایی اتحادیه بین المللی دانشگاهها با کارگروه تخصصی ICT روزهای هفتم و هشتم خردادماه سالجاری در دانشگاه دولتی مطالعات سیاسی و اداری شهر بخارست رومانی برگزار شد .     خاطر نشان می شود: در کنار این نشست تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه تبریز و دانشگاه دولتی مطالعات سیاسی و اداری رومانی به امضاء طرفین رسید .     تبادل اعضای هیات علمی، محققان و متخصصان برای تحقیق و تدریس، ارائه تسهیلات شرکت اساتید و محققان در گردهمایی ها و همایش های بین المللی و ارائه تسهیلات برای تبادل اساتید به منظور گذراندن دوره های فرصت مطالعاتی در دو دانشگاه از جمله مفاد این تفاهم نامه بود .     همچنین مهیا سازی زمینه برگزاری نمایشگاه های مشترک علمی، تحقیقاتی و فناوری و پروژه های تحقیقاتی مشترک، تبادل دانشجو در رشته ها و مقاطع مختلف برای ادامه تحصیل، ایجاد کرسی زبان و ادبیات دو کشور در دانشگاههای یکدیگر  و مبادله اطلاعات، کتاب ها، نشریات علمی و پایان نامه های دانشجویی از جمله مواردی است که در این تفاهم نامه به امضای دکتر محمدرضا پورمحمدی رییس دانشگاه تبریز و پروفسور راموس پروکوپی رییس دانشگاه دولتی مطالعات سیاسی و اداری شهر بخارست رومانی رسیده است.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.