تازه های انتشارات: درمان های رایج در تولید مثل اسب(دکتر رضا اسدپور / دکتر حسین حملی/ دکتر عادل صابری وند/ دکتر ندا حسین زاده)

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۷ کد : ۷۰۲۲ رویدادها و اطلاعیه ها

درمان های رایج در تولید مثل اسب

مولف: جانسی. سامپر / جاناتان اف.پیکاک/ آنگلوس ا.مککینون

ترجمه: دکتر رضا اسدپور / دکتر حسین حملی/ دکتر عادل صابری وند/ دکتر ندا حسین زاده

ویراستار ادبی: دکتر ابراهیم رنجبر

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ و نوبت چاپ: 1396 اول

قیمت: 180000 ریال

جلد اول کتاب " درمان های رایج در تولید مثل اسب " توسط دکتر رضا اسدپور، دکتر حسین حملی، دکتر عادل صابری وندو دکتر ندا حسین زاده ترجمه شده و توسط انتشارات دانشگاه تبریز چاپ شده است.

نویسندگان کتاب آن را برای مطالعه دامپزشکان و دانشجویان دامپزشکی و مدیران تولید مثل اسب شایسته دانسته، صفت بارز آن را به روز بودن مطالب عرضه شده می دانند.بدون تردید دستگاه تولید مثل از مهم ترین اعضای بدن است و به ویژه در طب و صنعت پرورش اسب، اهمیت فراوانی دارد و توجه به فیزیولوژی طبیعی و غیر طبیعی و هم چنین مشکلات شایع تولید مثل در مادیان و نریان جایگاه بسیار بالایی دارد.چیزی که در مورد کتاب حاضر می توان گفت، در بر داشتن اطلاعات راجع به تکنیک های تولید مثلی پیشرفته و استراتژی های پرورشی و تولید مثلی در جهت رسیدن به میزان باروری مناسب است.

این کتاب در 388 صفحه و در سه بخش با سرفصل های مادیان آبستن: تشخیص و مدیریت، مادیان پس از زایمان و جمع آوری و ارزیابی اسپرم چاپ و منتشر شده است.