دیدار رئیس دانشگاه تبریز با خانواده های ایثارگران

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۷ کد : ۶۷۱۳ اخبار

رئیس دانشگاه تبریز به مناسبت دهه فجر و هفتادمین سال تأسیس دانشگاه تبریز با ۳ خانواده جانباز و شهید دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ دکتر محمدرضا پورمحمدی رئیس دانشگاه تبریز در این دیدار که مدیر گروه دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز حضور داشت، دهه فجر را بهترین فرصت برای یادآوری مجدد ایثارگری ها و فرهنگ مقاومت در برابر استکبار و ظلم بیان کرد و گفت: شهداء و جانبازان با بذل جان و مال خود از استقلال و امنیت کشور حراست نمودند.
وی ایثارگران را نمادهای افتخار ایران اسلامی و الگوی جاودانه برای دفاع از حریم دین و ولایت برشمرد و افزود؛ دانشگاه تبریز برخود می بالد که فرزندانی چنین در مکتب ایثار و جانبازی تربیت و تحویل جامعه و دانشگاه شده اند.
یادآور می شود این دیدار از خانواده های شهید والامقام سیروس یزدانی نیا و جانبازان علی مهین غفاری نیا و حبیب ناصح قراملکی که فرزندان آنها دانشجو و همکار دانشگاه تبریز هستند، انجام شد.