تازه های انتشارات: در آمدی بر فلسفه اخلاق(دکتر قربانعلی کریم زاده قراملکی)

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۳ کد : ۶۷۱۰ رویدادها و اطلاعیه ها

در آمدی بر فلسفه اخلاق

مولف: دکتر قربانعلی کریم زاده قراملکی

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ و نوبت چاپ: ۱۳۹۶-اول

قیمت:۷۰۰۰۰ ریال

این کتاب توسط دکتر  حجت الاسلام دکتر قربانعلی کریم زاده قراملکی، عضو هیات علمی دانشکده الهیات و علوم اسلامی و رییس موسسه تحقیقاتی علوم اسلامی- انسانی (سه علامه) دانشگاه تبریز تالیف شده و انتشارات دانشگاه تبریز نیز آن را منتشر نموده است.

نیم نگاهی به منابع اصلی دین اسلام، به خصوص قرآن کریم، نشان می دهد که تار و پود این دین، بر اخلاق محوری و معنویت سالاری بنیان نهاده شده است.از این رو، عالمان اخلاق با محور قرار دادن کلام الهی، کتاب ها و رساله های متعددی را در باب اخلاق به رشته تحریر در آورده اند، که هر کدام سهمی در رشد و اعتلای دانش اخلاق داشته است.در این میان، مباحث و تاملات عقلانی درباره چیستی و سرشت اخلاق، یکی از مباحث ارزشمند و قابل توجه است که در روزگار ما به فلسفه اخلاق شهرت یافته است.

این کتاب این کتاب درسی با زبانی ساده و گویا در پنج فصل و با سرفصلهای؛ مفاهیم و کلیات، واقع گرایی اخلاقی، معیار ارزش اخلاقی، مسئولیت اخلاقی و دین و اخلاق، در ۱۵۸ صفحه چاپ و منتشر شده است.