انتخابات کانون بازنشستگان دانشگاه تبریز برگزار شد

انتخابات کانون بازنشستگان دانشگاه تبریز برگزار شد

انتخابات تعیین هیات رییسه و بازرس کانون بازنشستگان دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، با حضور اعضای کانون بازنشستگان دانشگاه  و نماینده فرمانداری تبریز، انتخابات تعیین هیات رییسه و بازرس کانون بازنشستگان دانشگاه تبریز برگزار شد.
ابتدای این مراسم، محمدحسن شهلوی رییس سابق کانون بازنشستگان به ارایه گزارشی از وضعیت کانون پرداخت.
 بر پایه همین گزارش در این مراسم و بعد از برگزاری انتخابات به ترتیب، صفائیل یوسف زاده و محمدحسین بنی نوع با 49 رای، محمد باغبان با 43 رای، ناصر صمیمی با 37 رای و عباسعلی حیدرپور با 31 رای به عنوان اعضای هیات رییسه و محسن مرتب عماری با 27 رای و یوسف گلابی با 26 رای به عنوان اعضای علی البدل کانون انتخاب شدند.
همین گزارش حاکی است: همچنین در انتخابات داخلی اعضای کانون، محمدحسین بنی نوع به عنوان رییس کانون، محمد باغبان به عنوان نایب رییس و ناصر صمیمی به عنوان خزانه دار کانون بازنشستگان دانشگاه تبریز انتخاب و معرفی شدند.
اضافه می نماید: مهدی دایی حسنی با 35 رای به عنوان بازرس و فرج الله فرجی با 18 رای به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.