صعود گروه کوهنوردی اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز به قله

۰۶ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۷ کد : ۶۵۱ رویدادها و اطلاعیه ها
.

گروه کوهنوردی اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز به قله 4850 متری "علم کوه" صعود نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، هفت نفر از کوهنوردان گروه کوهنوردی اساتید و کارکنان، 28 مرداد ماه سال جاری  به مدت چهار روز به قله سخت و تخصصی "علم کوه" صعود کردند.

خاطر نشان می شود؛ "علم‌کوه"، نام کوهی با ارتفاع قله ٤٨٥٠ متر از رشته کوه های البرز است. این قلّه پس از دماوند دومین قله مرتفع ایران به شمار می‌رود. شهرت بیشتر این قله به خاطر دیواره‌ای است که در دامنه شمالی آن واقع است و دارای فنّی‌ترین و سخت‌ترین مسیرهای سنگ‌نوردی و دیواره‌نوردی در ایران است.

لازم به ذک است؛ این صعود با حضور حجت الاسلام دکتر رضا الهامی، دکتر سعید پاشازاده، جلیل فرضی زاد، حمید دیباوند، اسماعیل فرضی زاد، هوشنگ حلاجی و یوسف یوسفی صورت گرفت.
بر پایه همین گزارش، گروه کوهنوردی کارکنان دانشگاه تبریز در سال 1373 تاسیس شده و از بدو تاسیس تا کنون بیش از  560 برنامه صعود موفق  به قلل و ارتفاعات بالای 4000متر و3000 متر ارتفاع در داخل و خارج کشور از جمله  سلطان سنجر، اورین، علی علمدار در داخل استان، دماوند، دنا، تفتان، زردکوه، تخت سلیمان، سیالان و سبلان در داخل کشور و آرارات، نمرود، شاه داغی، سبحان  در کشورهای آذربایجان و ترکیه داشته اند.