همزمان با بزرگداشت هفته بسیج؛ مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز غبار روبی و عطر افشانی شد

۰۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۴۶ کد : ۶۴۳۴ اخبار

همزمان با بزرگداشت هفته بسیج، مرقد مطهر شهدای گمنام در دانشگاه تبریز با حضور دانشگاهیان و خانواده‌ شهدا غبارروبی و عطرافشانی  شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده، رییس دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز در این مراسم در سخنان کوتاهی با اشاره به فرهنگ شهادت گفت: فرهنگ ایثار و شهادت با مهدویت و آزادگی گره خورده است فلذا  منتظر واقعی کسی است که در این مسیر حرکت نماید.

وی افزود: امام حسین(ع)، شهدای کربلا، شهدای انقلاب و مدافع حرم باید الگوی نسل امروز و فردای جامعه اسلامی باشند و برای اینکه در این مسیر در حرکت باشیم، ترویج و نهادینه سازی فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ضروری است.

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز یادآور شد: شهدا با نثار جان خویش در راه اهداف والای اسلام و انقلاب، وظیفه خود را به نحو احسن انجام دادند و امروز وظیفه ماست که از راه و آرمانهای این شهدا پاسداری کنیم.

همین گزارش حاکی است: در این آیین، هیات رییسه، اعضای هیات علمی، کارکنان، دانشجویان و خانواده معظم شهدا با حضور در مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان به غبارروبی و عطرافشانی مرقد مطهر شهدا پرداختند.

مداحی و عزاداری و قرائت فاتحه بر سر مزار شهدای گمنام از دیگر بخش های این مراسم بود که به همت بسیج کارکنان شهدای دانشگاه تبریز برگزار شد.