نشست معاونان و مدیران دانشجویی دانشگاه های منطقه سه کشور در دانشگاه تبریز برگزار شد

۳۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۳ کد : ۶۴۱۹ اخبار

بیست و هشتمین نشست معاونان و مدیران دانشجویی دانشگاه های منطقه سه کشور با محوریت بررسی مسایل جاری این حوزه در دانشگاه ها در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در این نشست ضمن ارایه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در دبیرخانه منطقه و دانشگاه تبریز گفت: این جلسه ها به منظور همفکری و تبادل افکار و به خصوص انتقال تجربیات به منظور ارایه خدمات بهتر به دانشجویان و حل برخی چالش ها در حوزه خدمات دانشجویی دانشگاه های منطقه است.
دکتر حسین امامعلی پور، در ادامه با تاکید بر اینکه از بدو آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه ها با توجه به گزارش های ارایه شده، اقدامات بسیار خوبی برای دانشجویان صورت گرفته است، افزود: دانشجویان ولی نعمتان و آینده سازان این کشور هستند و از این رو ضروری است در حد توان به این قشر فرهیخته کمک کرد تا اینکه در راه رسیدن به اهداف خویش کمتر دچار مشکل شوند.
بر اساس همین گزارش، بررسی برنامه های 16 آذر، انتخابات شورای صنفی دانشگاه ها، وام های دانشجویی، مشکلات دانشجویان سنواتی، اهتمام ویژه به فعالیت های مرکز مشاوره، نحوه ارائه خدمات و مجوز خوابگاه های خودگردان، نحوه کمک صندوق رقاه به دانشگاه ها، حضور مسئولین در خوابگاه ها، بررسی مشکلات مالی دانشگاه ها در حوزه دانشجویی و ... از جمله مهمترین موارد مطروحه در این نشست بود.
همیچنین در این نشست جمعی از معاونان و مدیران امور دانشجویی دانشگاه های منطقه سه گزارشی از اقدمات صورت گرفته در حوزه کاری خویش ارایه نموده و برای ارائه خدمات بهتر به تبادل نظر و همفکری پرداختند.
یادآور می شود: در این نشست، معاونان دانشجویی دانشگاه های تبریز، زنجان، محقق اردبیلی، شهید مدنی آذربایجان، تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ارومیه، صنعتی ارومیه، بناب، مراغه، دانشگاه صنعتی سهند  و هنر اسلامی تبریز شرکت داشتند.