گردهمایی کارآفرینی و دانشگاه کارآفرین در دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد

۳۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۳ کد : ۶۴۱۸ اخبار

گردهمایی سه روزه کارآفرینی و دانشگاه کارآفرین با حضور اساتید، محققان و دانشجویان این حوزه در دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، قائم مقام دانشگاه تبریز در آیین آغاز بکار این گردهمایی با بیان اینکه کارآفرینی از مهمترین مولفه های رفاه بیشتر است، اظهار داشت: در قرن 17 تعدا کار آفرینان بزرگ در دنیا کم بود ولی با وقوع انقلاب صنعتی این تعداد بسیار رشد یافته و اکنون کارآفرینان بزرگ نقش بسیار مهم و حیاتی در جهان دارند.
حمیدرضا قاسم زاده در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اهمیت تعامل با همه زیر مجموعه ها در مسئله کارآفرینی اضافه کرد: برای موفقیت در این عرصه باید در همان مراحل اول زندگی ضمن استعدادیابی، مهارت و آموزش های لازم نیز به کودکان ارایه شود.
قائم مقام دانشگاه تبریز اضافه کرد: در کارآفرینی بیش از 60 مهارت وجود دارد که می توان آنها را در سه حوزه فنی، کسب و کار و شخصی دسته بندی نمود، که برخی از این مهارت ها را باید در دوران کودکی یاد گرفت چرا که این مهارت ها سنگ بنای کارآفرینی در دوران  بزرگ سالی هستند.
به گفته وی افرادی که در حوزه کارآفرینی فعالیت می کنند باید به خود و حرفه خویش ایمان داشته باشند و برای رسیدن به اهداف متعالی به نیاز روز جامعه، شناخت از فعالیت های خویش، استعداد یابی و داشتن ثبات قوانین توجه لازم نمایند.
 مهندس یونس طاهری، مدیر کار آفرینی و اشتغال اداره کار استان آذربایجان شرقی نیز در این گردهمایی ضمن تقدیر و قدردانی از برگزار کنندگان این نشست گفت: در این استان در سال های اخیر کانونی تحت عنوان کارآفرینی تشکیل شده که در راس آنها استاندار قرار داشته و نمایندگانی نیز از دیگر نهادها و دستگاه ها از جمله دانشگاه تبریز حضور دارد.
وی افزود: در حال حاضر در دانشگاه های استان ظرفیت های بالایی در حوزه کارآفرینی وجود دارد که باید از این پتانسیل ها برای توسعه اشتغال و بازار کار بهره مند شد.
مهندس طاهری، یادآور شد: کانون کارآفرینی استان، کانون اتاق فکر و کمیته های تخصصی با حضور اساتید و محققان دانشگاه شکل گرفته که برای رسیدن به مسیر درست در حوزه کارآفرینی، استفاده از ایده ها و طرح های دانشگاه ها و آسیب شناسی آنها ضروری است.
فرناز درخشان، دبیر این گردهمایی نیز در این آیین گفت: در سال های اخیر در دانشگاه های معتبر جهانی، کارآفرینی در کنار فعالیت های آموزشی و پژوهشی به عنوان یکی از ملاک های موثر در ارزیابی در رتبه بندی دانشگاه ها به حساب می آید و در همین راستا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز سیاست ها و دستورالعمل هایی مبنی بر تقویت مقوله کارآفرینی در دانشگاه های سراسر کشور در پیش گرفته که دانشگاه نیز در همین زمینه اقدام به برگزاری این گردهمایی کرده است.
وی افزود: آشنایی بیشتر اساتید، محققان و به ویژه دانشجویان با مفاهیم کارآفرینی و ماهیت دانشگاه کارآفرین از اهداف این گردهمایی است.
یادآور می شود: برگزاری نشست ها، کارگاه ها و سخنرانی تخصصی با موضوعات دانشگاه کارآفرین، رموز موفقیت کارآفرین، کسب و کار، رزومه نویسی، مسیر آینده شغلی، تحلیلی بر استارتاپ های جهانی و ... از  جمله موضوعات این گردهمایی است.
همین گزارش حاکی است: این گردهمایی سه روزه از سوی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، مدیریت امور فناوری و کمیته کارآفرینی دانشگاه تبریز برگزار می شود.