در پنجمین نمایشگاه نوآوری وفناوری ربع رشیدی؛ انتخاب طرح های اساتید دانشگاه تبریز به عنوان برتر

۲۹ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۷ کد : ۶۴۱۶ اخبار

سه طرح اساتید دانشگاه تبریز در بین ۱۷۰۰ طرح فناورانه ارایه شده در پنجمین نمایشگاه نوآوری وفناوری ربع رشیدی Rinotex 2017 به عنوان طرح های برگزیده این جشنواره انتخاب شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این جشنواره طرح مشترک دکتر سیروس خُرّم، عضو هیات ‌علمی گروه فیزیک پلاسما و دکتر محمدصادق ذاکر حمیدی، دانشیار گروه فوتونیک پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی با عنوان"سیستم نُوین تَصفیه آب و پَساب با کاویتاسیون پلاسمایی" و دکتر معصومه خاتمیان، استاد گروه شیمی معدنی دانشکده شیمی دانشگاه تبریز با طرح "تولید نانو کامپوزیت‌های پایه زئولیتی" به ترتیب رتبه های دوم و سوم را کسب کردند.
در این ارتباط لوح تقدیری با امضای دکتر مجید خدابخش، استاندار آذربایجان شرقی به برگزیدگان اهداء شد که در قسمتی از آن آمده است: رسیدن به قله های پیشرفت و توسعه، حاصل تلاش و مجاهدت های بی وقفه علمی و از خود گذشتگی نخبگانی است که کشور را مدیون کوشش، پشتکار و همت والای خویش ساخته اند. حال که جنابعالی با کسب عنوان طرح برتر در پنجمین جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی، برگ زرین دیگری را بر افتخارات ایران اسلامی افزوده اید، این موفقیت را صمیمانه تبریک گفته و پویایی و توانمندیتان را ارج می نهم و از درگاه ایزد مننان برای شما توفیق روز افزون آرزومندم.
همچنین طرح دکتر ذوالفقار رجبی، عضو هیات علمی دانشکده دامپزشکی با عنوان " تهیه و ارزیابی واکسن پلی والان کلی باسیل طیور در مزرعه مرغداری گوشتی" عنوان طرح برتر زون زیست فناوری را به خود اختصاص داد.
این نمایشگاه و جشنواره با حضور دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و جمعی از مدیران ارشد استان و با تجلیل از برگزیدگان در تبریز به کار خود پایان داد.
همین گزارش حاکی است: پنجمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی آبان ماه سالجاری در نمایشگاه بین المللی تبریز برگزار شد.