دانشگاه تبریز و دانشگاه صنعتی ملی بلاروس تفاهم نامه همکاری امضاء کردند

۲۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۷ کد : ۶۴۱۳ اخبار

دانشگاه تبریز و دانشگاه صنعتی ملی بلاروس(روسیه سفید) در آیین اختتامیه پنجمین نمایشگاه و جشنواره ربع رشیدی در تبریز و در حضور دکتر ستاری معاون فناوری رییس جمهور و استاندار آذربایجان شرقی تفاهم نامه مشترک همکاری علمی امضاء کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این تفاهم نامه به منظور گسترش و توسعه همکاری‌های بین‌المللی و تحقق بخشیدن به پروژه های مشترک دانشگاهی امضاء شده است.
همین گزارش حاکی است: در این تفاهم نامه طرفین بر گسترش همکاری های مشترک پژوهشی و فناوری، مبادله اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، برگزاری دوره های کوتاه مدت ، انتشار مقالات مشترک علمی و پژوهشی و انجام پروژه های مشترک بین المللی توافق کردند.
خاطر نشان می شود: همچنین بر اساس این پیمان همکاری مقرر شد یک مرکز تحقیقاتی و آموزشی نانو فناوری مشترک ایران- روسیه سفید توسط دانشکده شیمی دانشگاه تبریز و با همکاری دیگر دانشکده های طرفین در دانشگاه صنعتی ملی روسیه سفید در مینسک ایجاد شود.
یادآور می شود این تفاهم نامه همکاری در راستای بازدید های اخیر پروفسور الگ  درمشکین (Oleg Dormeshkin) معاون علمی و استاد گروه شیمی صنعتی معدنی و اساتید گروه فناوری پلیمر دانشگاه صنعتی ملی بلاروس ؛ از دانشکده های شیمی و مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز صورت گرفته است.
یادآور می شود: تفاهم نامه همکاری مذکور به امضاء دکتر محمدرضا پورمحمدی رییس دانشگاه تبریز و پروفسور الگ  درمشکین (Oleg Dormeshkin) معاون علمی دانشگاه صنعتی ملی بلاروس رسیده است.