در آستانه فرا رسیدن اربعین نمایشگاه رهروان قافله عشق در تبریز گشایش یافت

۱۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۳ کد : ۶۳۸۰ رویدادها و اطلاعیه ها

در آستانه فرا رسیدن اربعین حسینی (ع) نمایشگاه بزرگی تحت عنوان رهروان قافله عشق در دانشگاه تبریز گشایش یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، همزمان با ایام چهلمین روز شهادت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران با وفایش و در راستای تعظیم شعائر اسلامی و حماسه حسینی، این نمایشگاه با محوریت عاشورا و مهدویت برای اولین بار از سوی کانون منتظران بر پا شده است.
 این نمایشگاه به صورت موکب های مسیر پیاده روی زائران حسینی از نجف تا کربلا طراحی شده که ضمن آشنایی دانشجویان و بازدیدکنندگان با فلسفه این راه همچنین با فرهنگ نهضت عاشورا، مهدویت و الگوسازی آنها آشنا شوند.
عرفه آسیب های زمان غیبت، سینمای مهدویت، اسارت، ترک گناه، غرفه محصولات فرهنگی و کتاب از جمله بخش های اصلی این نمایشگاه است.
این نمایشگاه از سوی کانون منتظران دانشگاه تبریز به مدت پنج روز از ساعت ۱۱ صبح الی ۱۶ بعد از ظهر در ساختمان مرکزی نگارخانه شهید آوینی دانشگاه تبریز برای بازدید علاقمندان دایر شده است.