نمایشگاه سلامت دانشگاهیان در تبریز گشایش یافت

۳۰ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۱ کد : ۶۳۳۶ اخبار

نمایشگاه سلامت دانشگاهیان تبریز به مناسبت هفته تربیت بدنی باحضور جمعی از مدیران، اساتید و دانشجویان در دانشگاه تبریز گشایش یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این نمایشگاه با محوریت مشاوره تغذیه ورزشی، حرکات اصلاحی و علم تمرین در بیش از ۱۰غرفه دایر شده است.
انجمن پیام آوران ورزش و سلامت، حرکات اصلاحی، مشاوره تغذیه ورزشی، علم تمرین، مسابقات دانشجویی به همراه اهدای جوایز، فوتبال دستی، دارت، بسکتبال، هلال احمر همراه با آموزش کمک‌های اولیه، پارالمپیک و ورزش معلولان، سنجش و اندازه گیری، غرفه عکس العمل و ... از جمله بخش های این نمایشگاه است.
نمایشگاه سلامت دانشگاهیان تبریز با هدف افزایش سلامت جسمی، سلامت روحی و ایجاد شادی و نشاط در بین دانشجویان برای بازدید علاقمندان دایر شده است.
همین گزارش حاکی است: نمایشگاه سلامت دانشگاهیان تا سوم آبان ماه سال جاری از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۶بعداز ظهر در محل نگارخانه شهید آوینی دانشگاه تبریز به همت انجمن علمی دانشجویی تربیت بدنی و علوم ورزشی و با همکاری مدیریت فرهنگی و اجتماعی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، مدیریت تربیت بدنی و مرکز مشاوره دانشگاه، اداره ورزش و وجوانان، هلال احمر، آموزش و پرورش و ورزش جانبازان و معلولین استان برای بازدیدکنندگان برپا شده است.