تجمع دانشگاهیان دانشگاه تبریز در اعتراض به یاوه‌گویی‌های ترامپ

۲۴ مهر ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۹ کد : ۶۳۱۹ اخبار

دانشگاهیان دانشگاه تبریز با تجمع در مقابل مسجد بزرگ این دانشگاه، سخنان سخیف و گستاخانه  رییس جمهور آمریکا  نسبت به ملت ایران را محکوم کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز در این آیین با بیان اینکه از اول تاریخ بشریت جبهه ایمان و کفر مقابل هم بوده اند، اظهار داشت: استکبار جهانی و جبهه باطل با ترفندهای مختلف در پی ضربه زدن به اسلام و انقلاب است اما این یاوه گویی ها موجب افزایش اتحاد ملت ایران و جبهه‌ حق می شود.
حجت الاسلام محمد انوری با تاکید بر اینکه با بررسی تاریخ گذشته می توان به عینه رسوایی جبهه باطل در مقابل جبهه حق را مشاهده کرد، افزود: حماقت دشمنان این نظام و انقلاب در ذات آنها بوده و سخنان سخیف این روزهای رییس جمهور آمریکا نمونه بارزی از این دشمنی هاست که چهره واقعی آنها را آشکار ساخته است.
وی در ادامه بیان اینکه خداوند همیشه جبهه حق را پیروز میدان خواهد کرد و حربه‌ها و مکرهای دشمنان را به خودشان باز خواهد گرداند، اضافه کرد: در پس دستی که دشمن با دستکش مخملی به سوی افراد دراز می‌کند، پنجه‌ای آهنین قرار دارد که باید هوشیار باشیم.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه آمریکا در حالی که مدعی مدافع حقوق بشر است، با تجهیز نظامیان در کشورهای مختلف  مانند افغانستان، بحرین، یمن و میانمار سبب کشته شدن خیل عظیمی از انسان‎‏های بی‌گناه می‎شود، تصریح کرد: آیا این مظلومان انسان نیستند؟ و حقوقی ندارند؟
 حجت الاسلام انوری در خاتمه گفت: ملت ایران با تمام وجود از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچون گذشته حمایت خواهند کرد زیرا این سپاه حافظ جان، ناموس و کیان ملت ایران بوده و سپاهیان عزیز همیشه خود را در مقابل تهدیدات سپر نموده اند.
همچنین در این آیین شرکت‌کنندگان با سردادن شعارهایی از جمله؛ «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر صهیونیست»، «مرگ بر منافقین و کفار» و «عهد شکستن عادت آمریکاست»، اعتراض خود را نسبت به سخنان سخیف ترامپ رییس جمهور آمریکا اعلام کردند.
همین گزارش حاکی است: در پایان این تجمع اعتراض آمیز، دانشگاهیان دانشگاه تبریز قطعنامه‌ای صادر کردند که بخش هایی از آن به شرح زیر است:
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مایه عزت کشور در جهان بوده و هست و مردم ایران همواره در کنار سپاه و سپاه همیشه در کنار مردم بوده و از کشور در برابر گروهک‌های معاند و تروریستی، حفاظت کرده و می کند همچنانکه در دوران جنگ تحمیلی، در برابر متجاوزین ایستاد و امروز هم به فضل خدا به ندای مظلومیت مردم مظلوم و مسلمان، پاسخ مثبت داده و خواهد داد.
دانشگاهیان دانشگاه تبریز  در این ارتباط خواستار این هستند که مسئولان محترم کشورمان، در اقدامات و واکنش های خود، مواضع کشور را به طور واضح برای طرف مقابل اعلام کنند و در این مهم، تذکرات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی)را سرلوحه کار خود قرار دهند.
رئیس جمهور آمریکا و تمامی نوکران او، چه منطقه ای و چه بین المللی بدانند  که هر حرکت غلط آنها در برجام با عکس العمل جمهوری اسلامی مواجه خواهد شد.
ملت ایران اعم از زن و مرد، دانشجو و نخبه، پیر و جوان، با وحدت و یکدلی، فارغ از سلایق و نظرات سیاسی گوناگون در برابر  استکبار جهانی علی الخصوص آمریکا  و رژیم جعلی، غاصب و کودک کش صهیونیست، ندای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر می دهند و این وعده الهی است که در پایان، آنچه که می ماند حق است و باطل قطعا رفتنی است.