۳۰ مهر؛ آخرین فرصت برای شرکت در بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه

۲۴ مهر ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۹ کد : ۶۳۱۷ اخبار

دانشجویان برای شرکت در بیست و ششمین جشنواره دانشجوی نمونه، تا 30 مهر ماه سال جاری فرصت دارند در این جشنواره شرکت کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حسین امامعلی پور، در این باره گفت: دانشجویان دانشگاه تبریز با مراجعه به سایت www.nemooneh.saorg.ir  تا ۳۰ مهر ماه نسبت به ثبت نام و تکمیل سوابق پژوهشی خود در این جشنواره اقدام کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در ادامه با تاکید بر اینکه این جشنواره در راستای انتخاب نخبگان و ارج نهادن به علم اندوزان از نیمه دوم مهرماه امسال آغاز شده است، افزود: متقاضیان با مراجعه به سایت اعلام شده ضمن مطالعه دقیق آئین نامه و اصلاحیه آن بهمراه شیوه نامه با درج مستندات مورد نظر در بخش های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی نسبت به شرکت در جشنواره اقدام نمایند.
وی اضافه کرد: این جشنواره با هدف الگوسازی دانشجویان نمونه، ترویج فرهنگ علم‌آموزی و پژوهش‌گری، ارتقاء انگیزه فعالیت‌های علمی و فرهنگی و تشویق دانشجویان به پرورش همزمان ابعاد متعدد شخصیتشان در حوزه آموزش، پژوهش، فرهنگی و اخلاقی و هدایت دانشجویان برتر به تولید محصولات متنوع علمی- پژوهشی(مقالات، تالیف کتب، طرح‌های پژوهشی) برگزار می شود.
به گفته وی در حال حاضر بیش از 24 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند.