سامانه نرم افزاری کنترل تردد در دانشگاه تبریز راه اندازی شد

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۸ کد : ۶۳۱۵ اخبار

با حضور مشاور وزیر و رییس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سامانه نرم افزاری کنترل تردد خودرویی و عابرین پیاده از مبادی ورودی و خروجی دانشگاه با Tag  هوشمند، در دانشگاه تبریز راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر حراست دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: با راه اندازی سامانه مذکور در کلیه مبادی ورودی و خروجی دانشگاه، امکان تردد شبانه روزی برای کلیه همکاران دانشگاه از تمام درب ها میسر خواهد شد.
دکتر محمدرضا نیکجو افزود: تسهیل در عبور و مرور همکاران، کاهش نیروی انسانی، کنترل دقیق عبور و مرور و امکان آمارگیری و ... برای برنامه ریزی بهتر از مزایای این طرح است.
وی اضافه کرد: طراحی، برنامه نویسی، پیاده سازی و راه اندازی  سامانه نرم افزاری کنترل تردد از مبادی ورودی و خروجی دانشگاه با Tag  هوشمند با قابلیت های خاص و منحصر به فرد خود، بصورت بومی برای اولین بار در بین دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تبریز، توسط کارشناسان اداره حفاظت فناوری اطلاعات مدیریت حراست دانشگاه تبریز، انجام گرفته است.
شایان ذکر است: دکتر سلیمی، مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم،تحقیقات و فناوری ضمن تقدیر از عملکرد خوب مدیریت حراست دانشگاه تبریز در خصوص راه اندازی سامانه های نرم افزاری بومی، بر توسعه نرم افزاری این سامانه ها توسط متخصصین بومی تاکید کرد.
یادآور می شود: این طرح برای نخستین بار در بین دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تبریز به اجرا در می آید.