دومین همایش هم‌اندیشی سند تدبیر توسعه آذربایجان‌شرقی برگزار شد

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۶ کد : ۶۳۱۴ اخبار

دومین هم‌اندیشی سند تدبیر توسعه استان آذربایجان‌شرقی با حضور قائم مقام وزیر کشور، امام جمعه تبریز و جمعی از  مسئولان و متخصصان این حوزه با تشکیل کمیته های تخصصی ۱۵ گانه کارگروه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، تهیه سند تدبیر و توسعه آذربایجان در چارچوب نظام برنامه ریزی مصوب شورای برنامه ریزی و توسعه استان توسط چندین کارگروه تخصصی و با تلاش جدی مشاوران تدبیر و توسعه متشکل از اعضای هیات علمی دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی دانشگاه تبریز از پایان سال ۱۳۹۲و متعاقب با ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری آغاز و عملیات اجرایی آن نیز از ابتدای سال ۱۳۹۴ آغاز شد.
هدف از تهیه و تنظیم این سند ایجاد تحرک قابل توجه در حیطه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان های استان به طور متوازن بوده و همچنین به منظور ترسیم افق توسعه در شهرستان های آذربایجان شرقی این سند برای ۲۰ شهرستان و نیز منطقه آزاد تجاری- صنعتی ارس تهیه شده است.
تهیه سند تدبیر و توسعه آذربایجان از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی و دانشگاه تبریز به ریاست دکتر داوود بهبودی، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی و استاد دانشگاه تبریز نیز انجام شده و در تهیه این سند اساتید دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی دانشگاه تبریز از جمله دکتر حسین پناهی، دکتر حسین اصغرپور، دکتر پرویز محمدزاده، دکتر الهام نوبهار و دکتر سکینه سجودی مشارکت دارند.
همین گزارش حاکی است: در دومین هم‌اندیشی سند تدبیر توسعه آذربایجان‌شرقی حجت الاسلام سید محمد علی آل‌هاشم، نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی، سیدحسین هاشمی قائم مقام وزیر کشور، مجید خدابخش استاندار آذربایجان‌شرقی و داوود بهبودی، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی و استاد دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی دانشگاه تبریز سخنرانی کردند.
یادآور می شود: دومین هم‌اندیشی سند تدبیر توسعه به همت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی و با همکاری دانشگاه تبریز و استانداری برگزار شد.