جشن بزرگداشت نیمه شعبان در مسجد دانشگاه تبریز برگزار شد

۰۳ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۹ کد : ۶۳۱ رویدادها و اطلاعیه ها
جشن بزرگداشت نیمه شعبان در مسجد دانشگاه تبریز برگزار شد

جشن بزرگداشت نیمه شعبان، همراه با مراسم احیاء، بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکترسید محسن میرباقری، استاد حوزه و دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک نیمه شعبان گفت: یاران امام زمان به دو گروه تقسیم می شوند؛ گروه اول همان 313 نفر هستند که در حقیقت هیات دولت امام زمان هستند و گروه دوم، پیروان عام آن حضرت هستند. هرچند که ما نتوانیم جزو 313 نفر باشیم ولی باید تمام تلاش خود را بکنیم تا در زیرمجموعه دولت کریمه حضرت صاحب الزمان (عج) قرار بگیریم.
دکترمیرباقری در ادامه  گفت: منتظر واقعی باید خودش را برای ظهور آماده کند و برای آماده شدن، انسان باید خودش را امام زمانی کند و تمام اعمال و رفتارش نیز باید مورد توجه حضرت باشد و همیشه باید امیدوار بوده و به هیچ وجه نباید امید خود را از دست بدهد.
این استاد حوزه و دانشگاه همچنین در ادامه سخنرانی خود به مسایلی همچون علائم ظهور، خروج سفیانی، فتنه دجال و شکست نیروهای شیطانی و اعلام جهانی ظهور پرداخت و متذکر شد: انسان منتظر باید از کبر و غرور به دور باشد و شکسته نفسی، تواضع و فروتنی از جمله صفاتی است که هر منتظری باید بدان ها اراسته باشد و دعا می کنیم تا با ظهور مصلح جهان، قلوب تمام مسلمانان شاد شود.
شایان ذکر است:مراسم جشن بزرگداشت نیمه شعبان، توسط کانون دانشجویی منتظران و با همکاری بسیج کارکنان دانشگاه و با حضور بیش از 1200 نفر از دانشجویان پسر و دختر و مولودی خوانی صابر رهنما و نادر سالک بعد از نماز مغرب و عشاء شروع و با اقامه نماز صبح اتمام یافت.