سمینار آموزشی پایگاههای اطلاعاتی مؤسّسه نسیم ایمان روزهای اول و دوم خرداد 89 در محل کتابخانة مرکزی دانشگاه تبریزبرگزار خواهد شد.

۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۴ کد : ۶۳ اخبار تصویری

اطّلاعیّه
برنامه سمینار

اساتید ارجمند و دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دانشکده های شیمی، فیزیک، مکانیک، عمران، برق وکامپیوتر، ریاضی، دامپزشکی، فناوری­های نوین، کشاورزی و علوم طبیعی:

روز شنبه اول خرداد ماه 89 - از ساعت 9 صبح لغایت 13

مکان : زعفرانیّه - جنب کوی فرهنگیان - کتابخانه مرکزی دانشگاه - طبقه آخر - سالن شماره 317

اساتید ارجمند و دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی دانشکده های علوم انسانی واجتماعی، علوم تربیتی و روانشناسی ، ادبیّات و زبان­های خارجی:

روز یکشنبه دوم خرداد ماه 89 - از ساعت 9 صبح لغایت 13

از تمامی علاقمندان برای شرکت در این سمینار، به­طور رایگان ثبت نام بعمل می­آید برای ثبت نام ، لطفاً به وب­سایت کتابخانه مرکزی دانشگاه به نشانی ذیل http://library.tabrizu.ac.ir          مراجعه شود