راه اندازی سامانه مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز

۱۱ تیر ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۳ کد : ۶۰۵۰ اخبار

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، از راه اندازی سامانه مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی در آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد مقدم واحد در این ارتباط گفت: با راه اندازی سامانه مدیریت اطلاعات آزمایشگاهی و پذیرش آنالیز (LABLEAD) در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز تمام مراحل پذیرش نمونه از مشتری، بررسی فنی، توزیع نمونه و انجام آزمایش، ارایه نتایج به مشتری، ارائه فاکتور، اخذ گزارش و ... از طریق سامانه مذکور صورت گرفته و تمام آزمایشگاه های زیرمجموعه آزمایشگاه مرکزی به این سامانه متصل می شوند.

وی در ادامه گفت: مدیریت ارتباط با مشتری، اطلاعات پایه آزمایشگاه، مدیریت سازمان و پرسنل، تضمین کیفیت، مدیریت نگهداری و تعمیرات و کالیبراسیون و مدیریت انبار از جمله برخی از امکانات این سامانه است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، تصریح کرد: مراجعین می توانند بعد از ورود به وب سایت آزمایشگاه مرکزی به نشانیhttp://central-lab.tabrizu.ac.ir/fa از طریق منوی "ثبت نام متقاضی جدید" در سامانه ثبت نام نموده و سپس از طریق منوی "سامانه پذیرش آنالیز" وارد سامانه شده و درخواست های خود را ثبت و پیگیری نمایند.

همین گزارش حاکی است: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تبریز در سال 1391 به منظور ارایه سرویس به تمامی نقاط کشور با تلاش در جهت متمرکز نمودن و ساماندهی امکانات و تجهیزات پیشرفته مورد نیاز رشته های مختلف، بهره وری بهینه از امکانات موجود ، صرفه جویی در هزینه کرد پروژه ها، انجام پژوهش ها در مسیری با حداقل چالش ها، امکان بهره وری از داده ها در آینده، ایجاد ارتباط بیشتر در بین پژوهشگران و انتقال اطلاعات، دسترسی اعضای هیات علمی، پژوهشگران و دانشجویان به فضاها و امکانات پژوهشی و پرهیز از انحصاری شدن دستگاه ها و تجهیزات موجود ایجاد شده است.