دانشگاهیان دانشگاه تبریز علیه جنایات آل سعود در یمن تجمع کردند

۱۶ تیر ۱۳۹۰ | ۰۲:۰۲ کد : ۶ اخبار تصویری
.

اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریز با برگزاری تجمع اعتراض آمیزی، جنایات‌های رژیم آل سعود در یمن و سکوت مجامع بین‌المللی را محکوم کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این آیین گفت: ما دانشگاهیان همچون دیگر اقشار مختلف مردم ضمن محکوم کردن جنایات‌های رژیم آل سعود در یمن، از مجامع بین‌المللی و به ویژه از مدیران سیاسی و در راس آنها از کشورهای جهان اسلام می خواهیم تا در برابر جنایات آل سعود ساکت ننشیند.
دکتر محمدرضا پورمحمدی در ادامه با اشاره به  اینکه ملت و کشور یمن برای کشورهای منطقه و جهان هیچ گونه ایجاد مزاحمت و دشمنی نمی کند و چرا باید این گونه مورد ظلم واقعه شوند، اضافه کرد: کشور عربستان با این جنایت ها می خواهد در منطقه و جهان اعلام موجودیت کنند، ولی باید بدانند که با این جنایات وحشیانه چهره واقعی آل سعود و سردمداران صهیونیست آنان برای ملت ها و کشورها آشکارتر می شود.
وی افزود: ما مسلمانان نیز در حد توان چهره وحشیانه حکام عربستان سعودی را بر ملا خواهیم کرد.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان آذربایجان شرقی نیز در این آیین گفت: در دهه اخیر، استکبار جهانی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت از برخی کشورهای منطقه از جمله حکام آل سعود در صدد متوقف کردن بیداری اسلامی در منطقه هستند، ولی تا به امروز به خاطر مقاومت کشورهای جهان اسلام نقشه آنها جواب نداده است.
حجت الاسلام علی خدیوی یادآور شد: دشمنان جهان اسلام با این جنایت هایی که در یمن، عراق، سوریه، بحرین، مصر و ... انجام می دهند، بیشتر اهدافشان تضعیف جبهه مقاومت است.

وی اضافه کرد: مستکبران جهانی و  هم‌پیمان صهیونیسم و آمریکا بدانند که جبهه مقاومت، جبهه وسیعی است که رزمندگان آن با فداکاری، جان گذشتگی، اعتقاد و ایمان از اسلام دفاع می کنند و انشا الله در آینده ای نزدیک، شاهد آزادسازی کامل حلب و موصل خواهیم شد.
همین گزارش حاکی است: در این تجمع قطعنامه ای از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در محکومیت جنایات آل سعود علیه مردم مظلوم یمن قرائت شد.

در بخشی از این قطعنامه آمده است: ما دانشگاهیان دانشگاه تبریز، حکام آل سعود را که گمراهانی روسیاهند و بقای خود بر اریکه‌ قدرت ظالمانه را در دفاع از مستکبران جهانی و هم‌پیمان با صهیونیسم و آمریکا و تلاش برای برآوردن خواسته‌ آنان می دانند و در این راه از هیچ خیانتی روی‌گردان نیستند را مسئول جنایات بی شرمانه‌ای که با چراغ سبز آمریکا در یمن رقم می‌زنند میدانیم. حکام عربستان سعودی نشان داده اند که با حمله به خانه ها، بیمارستان ها، اجتماعات مردم و زیرساخت های یمن، هدفی جز تضعیف جبهه مقاومت مردمی در یمن ندارند و در این راه حتی حاضرند در ماه های حرام خون بیگناهان بسیاری را بر زمین بریزند.

در انتهای این قطعنامه آمده است: ما دانشگاهیان دانشگاه تبریز، حمایت خود را از مردم یمن، که به حق نشان داده اند شیعه‌ علی (ع) تا آخرین قطره خون مقاومت می کند، اعلام می کنیم  و مقاومت مردم یمن به رهبری انصارالله  را که ضامن آینده‌ سعادتمند این کشور است، می ستاییم.

شایان ذکر است: این مراسم از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز برگزار شد.