استاد دانشگاه تبریز دانشمند جوان برجسته کشور انتخاب شد

۱۷ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۹ کد : ۵۹۴ رویدادها و اطلاعیه ها

دکتر ‌سیامک طلعت اهری، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز، به عنوان دانشمند جوان برجسته مهندسی عمران کشور از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر پایه این گزارش در بخشی از لوح تقدیر دکتر سیامک طلعت اهری که به امضای دکتر رضا داوری اردکانی، رییس فرهنگستان علوم و دکتر سعید سهراب پور، رییس گروه علوم مهندسی رسیده آمده است: فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران ضمن گرامی داشت روز مهندسی به منظور تشویق پژوهندگان و دانشوران، هر سال در این روز از دانشمندان جوان برجسته مهندسی کشور که امید آینده مرز و بوم هستند و مشعل دانش مهندسی را فروزان نگاه می دارند، تجلیل می کند و هیات داوران گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم جناب عالی را به پاس تلاش ها و خدمات ارزنده به عنوان "دانشمند جوان برجسته مهندسی سال 1394 در رشته عمران" انتخاب کرده است.
اضافه می نماید: در این آیین که با حضور روسای دانشگاههای مختلف، اعضای فرهنگستان، استادان دانشگاه ها، مهندسان و دانشمندان برجسته برگزیده سال های قبل فرهنگستان، دانشجویان و علاقمندان در محل فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، از سه استاد برجسته مهندسی،  دو مهندس برجسته و شش دانشمند جوان برجسته مهندسی کشور تقدیر شد.
همین گزارش حاکی است: دکتر سیامک طلعت اهری، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز بوده و تاکنون موفق به چاپ بیش از نود مقاله در مجلات معتبر بین المللی شده است. ارایه بیش از بیست مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی، تألیف چندین فصل از کتب مختلف و مشارکت در تالیف دو کتاب بین المللی از دیگر فعالیت های پژوهشی دکتر طلعت ‌اهری است. انتخاب به عنوان محقق جوان برتر جهان در سال 1391، کسب عنوان محقق برتر استان آذربایجانشرقی و مدرس و پژوهشگر برگزیده دانشکده و دانشگاه تبریز از دیگر موفقیت های وی است.