مراسم تکریم و معارفه رییس گروه برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی دانشگاه تبریز برگزار شد

۰۳ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۰ کد : ۵۸۹ رویدادها و اطلاعیه ها

طی مراسمی با حضور دکتر حمیدرضا قاسم زاده، قائم مقام رییس دانشگاه تبریز، با تکریم از رییس سابق گروه برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی، دکتر حسن رضازاده به عنوان رییس جدید این گروه معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، قائم مقام رییس دانشگاه تبریز در این مراسم با تجلیل از تلاش‌ها و زحمات دکتر یوسف رضاپور، رییس سابق و کارکنان این گروه گفت: تحولات و کارهای بسیار ارزشمند و ماندگاری از سال 89 به بعد برای ثبیت این گروه در دانشگاه صورت گرفته و باید این روند همچنان از سوی رییس جدید با همدلی، همفکری و کمک کارکنان این واحد ادامه داشته باشد.
دکتر حمیدرضا قاسم زاده در بخش دیگر سخنان خود ضمن آرزوی موفقیت روز افزون برای رییس جدید این گروه افزود: با شناختی که از ظرفیت ها و توانایی های علمی و اجرایی دکتر حسن رضازاده داریم، مطمئنا در آینده نزدیک شاهد موفقیت های بیشتری در این گروه خواهیم بود.
شایان ذکر است: در این آیین دکتر یوسف رضاپور، رییس سابق گروه برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی دانشگاه تبریز گزارشی از عملکرد خود طی تصدی مسئولیت خود ارایه کرد و همچنین دکتر رضازاده، رییس جدید این گروه به تشریح برنامه های آتی خود پرداخت.
همین گزارش حاکی است: دکتر حسن رضازاده، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز پیش از این به عنوان مشاور معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه فعالیت نموده و چاپ و ارائه 15 مقاله در مجلاتISI ، علمی و پژوهشی و همایش های بین المللی و ملی و اجرای دو طرح تحقیقاتی در کارنامه دارد.