به منظور افزایش مشارکت حداکثری مردم در انتخابات؛ برنامه های مختلفی در دانشگاه‌ تبریز برگزار می شود

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۸ کد : ۵۸۳۰ اخبار

رییس دانشگاه تبریز از تدوین و اجرای برنامه های مختلف از جمله تریبون های آزاد، جلسات مناظره، پرسش و پاسخ و سخنرانی مختلف در انتخابات به منظور افزایش حضور و مشارکت مردم و دانشجویان در این دانشگاه‌ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا پورمحمدی، در این ارتباط گفت: سیاست این دانشگاه تدوین و اجرای برنامه های متنوع به منظور افزایش حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات با رویکرد عادلانه و بی طرفانه و عمل به قوانین است.
وی برگزاری تریبون های آزاد، کرسی های آزاد اندیشی، نشست های تخصصی، همایش ها، سخنرانی و دعوت از داوطلبان انتخابات و یا نمایندگان و طرفداران آنها، شخصیت های  فرهیخته و صاحب نظر در عرصه های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و ... را از جمله این برنامه ها برشمرد و یادآور شد: دانشگاه تبریز به عنوان یکی از دانشگاه های بزرگ کشور همواره در مسایل سیاسی و فرهنگی نیز پیشتاز بوده و انقلاب فرهنگی از این دانشگاه شروع شده و امروز نیز در صدد است نقش و وظیفه خود را در برگزاری پرشور انتخابات ایفا کند.
وی افزود: این برنامه ها بیشتر در راستای ترویج روحیه اندیشه ورزی، آماده سازی فضای تضارب آرا، ارایه دیدگاه های مختلف و تحمل نظرات، با حفظ استقلال دانشگاه برای تشویق هموطنان به مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا انجام خواهد شد.
رییس دانشگاه تبریز تصریح کرد: البته مدیریت دانشگاه بسترسازی لازم را انجام داده و بیشتر برنامه ها از سوی تشکلهای دانشجویی و اساتید انجام می گیرد که تاکنون نیز چندین برنامه سخنرانی و تریبون آزاد برگزار شده است.