دانشگاه تبریز و اتحادیه زنبورداران استان آذربایجان شرقی تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۰ کد : ۵۸۰۷ اخبار

دانشگاه تبریز و اتحادیه زنبورداران استان آذربایجان شرقی به منظور استفاده بهینه از ظرفیت های علمی اساتید و توانایی های دو طرف، تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: این تفاهم نامه در 5 ماده و 4 تبصره بیشتر در راستای تقویت فعالیت های علمی و تعمیق همکاری های مشترک در چارچوب اهداف و وظایف محوله و نیز فراهم نمودن امکان اجرای فعالیت های مشترک  و استفاده از ظرفیت های عملی اساتید دانشگاه برای رفع بیماری ها و مسائل زنبورداران صورت گرفته است.
دکتر محمد مقدم واحد، با اشاره به موضوعات این تفاهم نامه افزود: برقراری ارتباط مؤثر بین اتحادیه و دانشگاه، انجام فعالیت های آموزشی و پژوهشی مشترک، استفاده مطلوب از توانایی ها و ظرفیت های تحقیقاتی و آموزشی متقابل در راستای ارتقاء کارایی و اجرای پروژه های تحقیقاتی کاربردی مورد نیاز، جهت دهی به پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری در راستای نیازهای طرفین و انجام بازدیدهای علمی از جمله محورهای اصلی این تفاهم نامه است.
به گفته وی، برگزاری همایش ها، کنگره ها، کارگاه های تخصصی و دوره های آموزشی مشترک، انتشار آثار علمی و دستاوردهای تحقیقاتی مستخرج از فعالیت های مشترک، ارائه خدمات علمی و آزمایشگاهی مورد نیاز طرفین با احتساب هزینه های مربوطه و ... از دیگر تعهدات طرفین است.
مقدم افزود: در دانشکده های کشاورزی و دامپزشکی اساتید مبرزی در رابطه حوزه های مختلف مشغول تحقیق و پژوهش هستند که استفاده از آنها برای کشاورزان و تولید کنندگان منشاء خیر و برکت خواهد بود.
یادآور می شود: این تفاهم نامه مابین دانشگاه تبریز به نمایندگی دکتر محمد مقدم واحد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و اتحادیه زنبورداران استان آذربایجان شرقی به مایندگی مهندس فرج اله مولوی و مهندس حسن وحدتیان فر، به ترتیب رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل اتحادیه به امضا رسید.