نشست نقد و بررسی کتاب در دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۰:۵۰ کد : ۵۰۹۱ اخبار

نشست نقد و بررسی دو عنوان ترجمه و یک کتاب تالیفی با شرکت اساتید پنج دانشگاه کشور در تالار خاقانی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزار ش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر سید مصطفی شهرآئینی، دبیر این نشست با اعلام این خبر گفت: نقد و بررسی کتاب های کلیات تاریخ فلسفه یونان ترجمه دکتر حسن فتحی، دانشیار گروه فلسفه دانشگاه تبریز، کتاب رساله ای در باره طبیعت آدمی ترجمه دکتر جلال پیکانی، دانشیار دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی و کتاب انسان در حکمت صدرایی تالیف دکتر مرتضی شجاری، استاد دانشگاه تبریز در سه جلسه متفاوت برگزار شد.

وی افزود: نقد کتاب کلیات تاریخ فلسفه یونان توسط دکتر حسین کلباسی و دکتر قاسم پور حسن از اساتید دانشگاه علامه طباطبایی تهران و دکتر سید مجید صدر مجلس، عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان داور منتقد بررسی شد.

دکتر شهرآئینی در ادامه با بیان اینکه دکتر یوسف نوظهور، دانشیار دانشگاه علامه، دکتر عبدالرزاق حسامی فر، دانشیار دانشگاه بین المللی قزوین و دکتر محمدرضا عبداله نژاد از گروه فلسفه دانشگاه تبریز داوری کتاب رساله ای در باره طبیعت آدمی را بر عهده داشتند، افزود: در نقد کتاب انسان در حکمت صدرایی نیز دکتر منصور ایمان پور از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و دکتر محمد علی دیباجی از پردیس فارابی دانشگاه تهران به عنوان داور حضور داشتند.