مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تبریزبه عنوان مرکز برتر انتخاب شد

۱۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۲ کد : ۵۰۸ رویدادها و اطلاعیه ها

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تبریز، از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان مرکز برتر انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر همین اساس طی لوح سپاسی به امضای دکتر مجتبی صدیقی، معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان و دکتر حمید یعقوبی، سرپرست دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این امر به دانشگاه تبریز اعلام و از مرکز بهداشت این دانشگاه تقدیر شده است.
در بخشی از این لوح تقدیر آمده است: پویایی هر سازمان در گرو خلاقیت ها و تلاش هایی است که از درون سازمان نشات می گیرد و هر تلاشی که در راستای به ثمر نشستن این خلاقیت ها باشد، بی تردید نقش سازنده ای در تعالی سازمانی دارد. ضمن قدردانی و ارج نهادن به تلاش ارزنده رییس و همکاران محترم آن مرکز در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به دانشجویان عزیز کشور، بدینوسیله آن مرکز را به عنوان مرکز بهداشت و درمان برتر در حوزه نظارت های بهداشتی در سال 1393 بر می گزیند.
دکتر حسین ساعی، رییس مرکز بهداشت و درمان دانشگاه تبریز، با اشاره به عملکرد این مرکز در مورد خدمات جدید این مرکز گفت: در سال جدید بخش دندانپزشکی مرکز بهداشت و درمان دانشجویان با تجهیز کامل و بکارگیری 3 دندانپزشک مجرب و همچنین داروخانه این مرکز، با ظرفیت قرارداد با تمامی بیمه در حال خدمت رسانی به دانشگاهیان است.
به گفته وی، مرکز بهداشت دانشگاه تبریز از سال 1330 راه اندازی گردیده است و هم اینک با 3 پزشک و 3 دندانپزشک، خدمات، پرستاری و بهداشت محیط و تزریقات به دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه خدمات ارائه می نماید.