مراسم تکریم و معارفه رییس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز برگزار شد

۳۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۰ کد : ۵۰۵ رویدادها و اطلاعیه ها

طی مراسمی با حضور معاون و مدیران حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز، با تکریم از رییس سابق گروه حمایت از استعدادهای درخشان، رییس جدید این گروه معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز در این مراسم با تجلیل از تلاش‌های رییس سابق این گروه، گفت: طرح ها و تحولات ارزشمندی در این دفتر آغاز شده که برنامه های تشویقی برای جذب دانشجویان نخبه و برگزاری آزمون های ارشد و دکتری استعدادهای درخشان در دانشگاه تبریز بدون هیچ شکایت و دغدغه ای، نمونه بارزی از این ادعاست.
دکتر محمد تقی اعلمی ضمن آرزوی موفقیت برای رییس جدید این گروه افزود: با شناختی که از توانایی های اجرایی و علمی دکتر امیرحسین ناظمی داریم، مطمئنا شاهد موفقیت های بیشترگروه حمایت از استعدادهای درخشان خواهیم بود و دانشگاه تبریز در جهت سیر صعودی قله های افتخار پیش خواهد رفت.
شایان ذکر است: در این آیین دکتر روح الله متفکر آزاد، رییس سابق گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز به ارایه گزارشی از عملکرد خود در طی تصدی مسئولیت خود پرداخت و دکتر ناظمی، رییس جدید این گروه، به تشریح برنامه های آتی خود پرداخت.
دکتر امیر حسین ناظمی، استاد گروه آبیاری و زهکشی دانشکده کشاورزی پیش از این مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه، معاونت اداری و مالی، همچنین معاونت آموزشی دانشکده کشاورزی و نیز مدیریت گروه آب این دانشکده را بر عهده داشته است.