برگزاری نمایش پرنسس روم در دانشگاه تبریز

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۲۱:۴۱ کد : ۴۹۳ رویدادها و اطلاعیه ها
 نمایش پرنسس روم، با موضوعیت زندگانی حضرت نرجس خاتون مادر حضرت امام مهدی (عج)، به همت کانون تئاتر دانشگاه تبریز و با حضور محمدرضا فروتن، هنرمند برجسته سینمای کشور و ابوذر حیدری، کارگردان جوان سینما، به عنوان میهمانان ویژه در تالار وحدت این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، موضوع این نمایش درباره پرنسس مسیحی و پاکدامن به نام ملیکا نوه قیصر کبیر روم بود که دست سرنوشت او را به بلاد اسلامی کشاند و با انتخاب نام نرجس خاتون اسلام آورد؛ این بانو مادر امام عصر عجل‌الله هستند.
بر پایه همین گزارش، فروتن در حاشیه این آیین با ابراز خوشحالی از حضور در جمع دانشجویان دانشگاه تبریز گفت: دهه هفتاد در تاریخ سینمای ایران، دهه ای طلایی بود و من توفیق داشتم که در اکثر فیلم های آن دهه به ایفای نقش بپردازم
.
وی، همچنین «ماه و خورشید»، «متولد ماه مهر» و «اتوبوس شب» را از جمله فیلم هایی خواند که در زمینه دفاع مقدس کار شده و وی با جان و دل  در این فیلم ها مقابل دوربین رفته است
.
هنرمند تئاتر و تلویزیون کشورمان در خصوص تئاتر پرنسس روم نیز یادآور شد: این تئاتر از کیفیت بسیار خوبی برخوردار بود که همین مساله موید زحمات و تمرینات خستگی ناپذیر این گروه است.

لازم به توضیح است عواید حاصل از فروش بلیط این نمایش، صرف امور خیریه  شده و در دو ماهه اول سال 94 بیش از 100 برنامه فرهنگی و اسلامی از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه تبریز اجرا شده است.