دهمین کنگرۀ بین‌المللی مهندسی عمران در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۹:۵۱ کد : ۴۷۹ رویدادها و اطلاعیه ها

دهمین کنگرۀ بین‌المللی مهندسی عمران ۱۵ تا ۱۷ اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر ناصر تقی‌زادیه، دبیر کنگره با اعلام این خبر گفت: 2300 مقاله به دبیرخانه رسیده که از این تعداد 420 مقاله در قالب سخنرانی و 720 مقاله نیز به صورت پوستر در طول برگزاری این کنگره ارایه می شود.
به گفته وی، در این کنگره که بزرگ‌ترین رویداد علمی مهندسی عمران در خاورمیانه است، اساتید و محققانی از کشورهای آمریکا، فرانسه ترکیه و محققان برجسته داخلی آخرین یافته های علمی خود را در زمینه های مختلف مهندسی عمران ارایه خواهند کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه تبریز یادآور شد: این کنگره در موضوعات مختلف از جمله مهندسی سازه، زلزله، آب، محیط زیست و توسعه پایدار، سازه های هیدرولیکی و دریایی، ژنوتکنیک، راه و حمل و نقل، مدیریت ساخت و ... برگزار خواهد شد.
وی، در ادامه با تاکید بر اینکه، دهمین کنگرۀ بین‌المللی مهندسی عمران با مشارکت اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها، پژوهشگران و صنعتگران و با همکاری شرکت‌کنندگان و مقامات عالی‌رتبۀ وزارت‌خانه‌های راه و شهرسازی، علوم، تحقیقات و فنّاوری، نیرو و نیز سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور برگزار می‌شود، تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی این کنگرۀ سه روزه، در دانشگاه تبریز، فراهم‌آوردن امکانی برای شرکت‌کنندگان است تا بتوانند دستاوردها، خدمات و آخرین تکنولوژی‌های مرتبط با حوزۀ تخصصی خود را به مخاطبان حاضر در این کنگره ارایه دهند.
دکتر تقی‌زادیه، بر پایی نمایشگاه مقالات پوستری، برگزاری دوره‌های آموزشی ارتقاء پایۀ پروانۀ اشتغال بکار مهندسی، دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، کارگاه‌های تخصصی، برگزاری نمایشگاه جانبی برای معرفی شرکت‌ها و کسب ‌وکارهای مرتبط و معرفی محصولات و خدمات و انتخاب برترین‌های کنگره در قالب بهترین مقاله، بهترین نشست تخصصی، بهترین غرفه و ... از جمله برنامه های جنبی این کنگره می باشد.