امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه تبریزبا شرکت پگاه آذربایجان شرقی

۲۰ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۴:۵۳ کد : ۴۳۴ رویدادها و اطلاعیه ها

دانشگاه تبریز و شرکت پگاه آذربایجان شرقی در راستای تحکیم ارتباط بین صنعت و دانشگاه و به منظور گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی فیمابین، تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد مقدم واحد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز،در آیین امضای
 این تفاهم نامه، ارتباط صنعت و دانشگاه را از بایسته ها و ضروریات جامعه و جهان دانست و گفت: صنعت و دانشگاه در راستای تبدیل علم به فناوری باید ارتباطی تنگاتنگ داشته باشند.

وی در ادامه با بیان اینکه شاید ده پانزده سال قبل، ضرورت این ارتباط به چشم نمی خورد اما در دنیای امروز جامعه ای موفق تر است که توانسته با سیاست گزاری و برنامه ریزی اصولی، صنعت و علم را با هم یکسو نموده و در جاده تعامل به سمت آینده ای مطلوب پیش ببرد، گفت: امنیت و سلامت غذایی نقش بسیار برجسته ای در جامعه دارد و با توجه به متخصصان بسیار زبده دانشگاه تبریز در این حوزه، زمینه های همکاری بسیار خوبی میان دو نهاد وجود دارد.

همچنین مهندس محمد براتی گودرزی، مدیر عامل شرکت پگاه آذربایجان شرقی نیز امضای تفاهم نامه های همکاری را الگویی موفق برای ارتباط صنعت با دانشگاه خواند و افزود: همچنان که صنایع برای موفقیت بی نیاز از علم و پژوهش نیستند، علم نیز در صورتی موفق است که از ایده به عمل درآید.

براتی گودرزی به نقش دانشگاه در خودکفایی صنعت داخلی اشاره کرد و گفت: برخی صنایع، مواد مورد نیاز خود را از کشورهای اروپایی تامین می کنند که اگر فرمول و علم مورد نیاز در داخل کشور و توسط اساتید و پژوهشگران دانشگاهی تامین گردد، دیگر نیازی به کشورهای دیگر نخواهیم داشت.

بر اساس این گزارش، این تفاهم نامه همکاری در چهار ماده و با هدف همکاری متقابل در زمینه های علمی، تحقیقاتی و صنعتی، با استفاده از کلیه منابع و امکانات طرفین اعم از توانمندی های علمی، فنی، آزمایشگاهی، نیروی انسانی، اطلاعاتی، کتابخانه ای و تولیدی در بخش صنعت لبنیات، با موضوع اجرای طرح های پژوهشی کاربردی، حمایت از طرح ها و پایاننامه های دانشجویی در راستای اولویت های صنعت، برگزاری مشترک نشست، همایش، کنفرانس و کارگاه های آموزشی و پژوهشی، همکاری در برگزاری دوره های آموزشی و کارآموزی و بازدیدهای علمی، همکاری در خصوص انتشار مطالب و یافته های علمی، اظهار نظر کارشناسی در خصوص موضوعات مورد نیاز طرفین، انتشار مقالات علمی حاصل از نتایج پروژه های تحقیقاتی، ارایه خدمات آزمایشگاهی، تجهیزاتی و مشاوره ای مورد نیاز طرفین و به رسمیت شناختن حقوق مادی و معنوی طرفین در خصوص نتایج حاصل از فعالیت های مشترک به امضاء رسید.

شایان ذکر است: مدت این تفاهم‌نامه از زمان امضا 3 سال خواهد بود که در صورت رضایت طرفین قابل تمدید و یا بازنگری خواهد بود.
همچنین یادآور می شود:این تفاهم نامه در 4 ماده و 2 نسخه که هر یک دارای حکم واحدی است تنظیم و از تاریخ 16/4/93 با امضای طرفین معتبر و لازم الاجرا خواهد بود.