تجلیل از برگزیدگان و عوامل اجرایی درون دانشگاهی هفتمین جشنواره حرکت

۱۹ آذر ۱۳۹۳ | ۱۴:۵۷ کد : ۳۳۸ رویدادها و اطلاعیه ها

در آیینی از 19 نفر از برگزیدگان کشوری و عوامل اجرایی نمایشگاه درون دانشگاهی هفتیمن جشنواره ملی حرکت دانشگاه تبریز تجلیل بعمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این مراسم ضمن تبریک و تهنیت روز دانشجو گفت: در تاریخ کشورمان حوادث و نهضت های مختلفی اتفاق افتاده که 16 آذر 1332پیشتاز اینها بوده و علت پر رنگ تر شدن این روز نسبت به سایر حوادث را می توان در شکل گیری آن در جو اختناق و خفقان حاکم بر آن دوره اشاره کرد.
دکتر محمدرضا پور محمدی، در ادامه داشتن بصیرت، آگاهی و بینش لازم را برای مبارزه با استکبار جهانی، ضروی بیان کرد و یادآور شد: برای تحقق بخشیدن به این امر، وحدت، همدلی و یکپارچگی و به ویژه جدیت در کارها و تلاش مهم است.
دکتر محمد رضا حسین زاده، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز نیز در این آیین گفت: تمامی فعالیت های فوق برنامه و به ویژه فعالیت های علمی، فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه با مشارکت این انجمن های علمی دانشجویی صورت می گیرد که بر این اساس در حد توان از این انجمن ها حمایت می شود.
همین گزارش حاکی است؛ در هفتمین جشنواره ملی حرکت، دانشگاه تبریز صاحب چهار عنوان برتر کشوری در بخش های مختلف شد. در این جشنواره رییس دانشگاه تبریز در حمایت از فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی و سعید یل هیکل آباد، دانشجوی رشته حقوق با عنوان دبیر شورای هماهنگی عنوان های برگزیده را بدست آوردند.
همچنین انجمن های علمی دانشجویی فیزیک و علوم باغبانی به ترتیب، قابل تقدیر در بخش های اختراع و ابداع و کار آفرینی شدند.
یادآور می شود: در حال حاضر بیش از 50 انجمن علمی دانشجویی فعال در این دانشگاه در همه عمده رشته های تحصیلی مشغول به فعالیت هستند.