آزمون کارشناسی ارشد در استان برگزار می شود

۱۴ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۴:۵۹ کد : ۳۲۲ رویدادها و اطلاعیه ها

آزمون کارشناسی ارشد سال 94 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، همزمان با سراسر کشور با حضور39668 داوطلب در پنج حوزه استان آذربایجان شرقی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز، با اعلام این خبر گفت: این آزمون، صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه 16،15 و 17 بهمن ماه سالجاری، در 5 حوزه امتحانی دانشگاه تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، آموزشکده فنی حرفه ای شماره یک پسران و دانشگاه مراغه برگزار خواهد شد.
رییس دانشگاه تبریز افزود: تعداد داوطلبین شرکت کننده در استان18358 نفر داوطلب دختر و 21310 نفر داوطلب پسر می باشند که از این تعداد 15388 نفر در دانشگاه تبریز به عنوان نماینده سازمان سنجش در برگزاری آزمون در استان و بقیه به شرح ذیل: 7906 نفر در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، 7590 نفر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، 2766 نفر در آموزشکده فنی و حرفه ای پسران شماره یک و 6018 نفر در دانشگاه مراغه به رقابت خواهند پرداخت.
دکترمحمد رضا پورمحمدی، شروع فرایند آزمون صبح را  راس ساعت8 صبح  و شروع فرایند بعدازظهر را14:30 عنوان کرد واز داوطلبان خواست از آوردن کیف، ماشین حساب، موبایل و لوازم غیرضروری خودداری نمایند.
وی، ادامه داد: داوطلبین می توانند از روز دوشنبه 14 بهمن با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.orgنسبت به دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اقدام نمایند، همچنین داشتن کارت ورود به جلسه و نیز کارت شناسایی معتبر(شامل شناسنامه یا کارت ملی) برای ورود به جلسه امتحانی الزامی است.