انتخاب مدیر هسته گزینش دانشگاه تبریز به عنوان مدیر نمونه هسته های گزینش کارکنان وزارت عتف

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۸ کد : ۱۹۲۹۴ اخبار

دکتر یونس برزگر، مدیر هسته گزینش دانشگاه تبریز، به عنوان مدیر نمونه هسته های گزینش کارکنان وزارت عتف انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتخاب دکتر برزگر که به امضای دکتر علی خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و دبیر هیات مرکزی گزینش کارکنان رسیده، آمده است: ضمن عرض تبریک فرا رسیدن 15 دی ماه روز گزینش، نظر به اینکه جنابعالی در دوره تصدی مسئولیت، برنامه ها و فعالیت های مجدانه و شایسته ای برای پیشبرد فرایند گزینش کارکنان آن دانشگاه مبذول داشته اید، لازم می دانم مراتب قدردانی و تشکر خود را از تلاش ها و مساعی خالصانه و ارزشمند جنابعالی به عنوان« مدیر نمونه هسته های گزینش کارکنان وزارت عتف» اعلام نمایم.
سلامتی و سعادت و مزید توفیقات جنابعالی را در جهت رشد و بالندگی بیش از بیش نهاد گزینش کارکنان و نیل به اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی از خدای بزرگ مسئلت می نمایم.
لازم به ذکر است؛ از دیگر سوابق اجرایی دکتر یونس برزگر می توان به دبیر منطقه سه گزینش کارکنان وزارت علوم، رییس دبیرخانه جذب اعضای هیات علمی دانشگاه، مسئول بسیج کارکنان شهدای  و ... اشاره کرد.