اعلام نتایج پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در مقطع دکتری تخصصی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

قابل توجه متقاضیان پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در مقطع دکتری تخصصی سال تحصیلی 1402-1401:

1- جهت مشاهده اسامی پذیرفته شدگان به فایل زیر مراجعه نمایید.

اسامی پذیرفته شدگان

2- متقاضیان محترم بایستی پس از اخذ پذیرش نهایی از یک دانشگاه (چه از طریق آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی و چه از طریق پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان)، در اسرع وقت نسبت به اعلام انصراف از پذیرش در سایر دانشگاه ها اقدام نمایند. پذیرفته شدگان محترمی که قصد اعلام انصراف دارند، بایستی فرم زیر را تکمیل نموده و به انضمام اسکن صفحه اول شناسنامه و اسکن کارت ملی، حداکثر تا 72 ساعت پس از اعلام نتایج نهایی آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی 1401، به آدرس ایمیل dotsa@tabrizu.ac.ir ارسال نمایندوصول ایمیل، حداکثر طی مدت یک روز کاری، به متقاضی اعلام خواهد شد

فرم اعلام انصراف از پذیرش

3- متقاضیان محترم، لطفاً موارد ذیل را به دقت مطالعه نمائید:

توجه 1: تمامی عواقب ناشی از عدم اعلام انصراف کتبی در موعد مقرر به عهده شخص دانشجو است و گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در این خصوص هیچ گونه مسئولیتی نخواهد داشت.

توجه 2: به فرم های اعلام انصرافی که اسکن صفحه اول شناسنامه و اسکن کارت ملی ضمیمه آن ها نشده باشد، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

توجه 3: برای دانشجویانی که از طریق آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی در دانشگاه تبریز پذیرفته شده اند و متعاقباً انصراف خود را از پذیرش بدون آزمون اعلام نموده اند، امکان صدور گواهی رسمی اخذ پذیرش بدون آزمون وجود خواهد داشت تا در آینده از امتیاز آن بهره مند شوند.

توجه 4: لیست نهایی پذیرفته شدگان که با حذف افرادی که اعلام انصراف نموده اند و جایگزینی نفرات ذخیره بروزرسانی شده است، نیمه دوم شهریور 1401 منتشر خواهد شد.

توجه 5: تسهیلات ویژه دانشگاه تبریز برای فارغ التحصیلان ممتاز جهت ادامه تحصیل در دانشگاه تبریز، مختص دانشجویان ورودی 1401، از طریق لینک مقابل قابل مشاهده است (کلیک کنید).