تقویم برگزاری مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان اعلام شد

دبیر کل اجرایی پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور در تبریز تقویم برگزاری این مسابقات را اعلام کرد.
عصرآزادی آنلاین، دکتر خدادادی در مورد تقویم برگزاری مسابقات دختران اظهار داشت: روز ۱۷تیر زمان ورود تیم‌ها به دهکده مسابقات بوده و ۱۸ تیر افتتاحیه مسابقات در بخش دختران برگزار و همزمان مسابقات در رشته‌های فوتسال، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز، تکواندو، بدمینتون و تیراندازی آغاز خواهد شد.
وی گفت: مسابقات در رشته‌های تیمی در ۸ روز برگزار و دیدارهای رده بندی و فینال دختران ۲۴ تیر برگزار می‌گردد، همچنین رشته‌های تنیس روی میز، تکواندو، بدمینتون، تیراندازی دختران از ۱۸تا ۲۰ تیر و رشته‌های شنا، کاراته و دوومیدانی ۲۳و ۲۴ تیر ماه برگزار می‌شوند.
دبیر کل اجرایی پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور افزود: ورود تیم های پسران به دهکده مسابقات ۲۸ تیر بوده و افتتاحیه المپیاد هم ۲۹ تیر برگزار و همزمان ۷ رشته ورزشی مسابقات خود را آغاز خواهند کرد.
دکتر خدادادی بیان کرد: رشته‌های‌ فوتسال، بسکتبال و والیبال در ۸ روز پیگیری و بازی‌های رده‌بندی و فینال در ۴ مرداد برگزار خواهد شد.
به گفته وی رشته‌های تکواندو، تنیس روی میز، بدمینتون و تیرندازی پسران در ۳ روز از ۲۹ تیر تا ۳۱ تیر برگزار شده و رشته های شنا، کشتی آزاد، کشتی فرنگی، کاراته هم در ۳و ۴ مرداد انجام خواهد شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.