خبر/

انتخاب عضو هیئت‌علمی دانشگاه تبریز به عنوان عضو شورای مرکزی

1400/10/28 - 11:32 - کد خبر: 57529 نسخه چاپی

نصر: ابوالفضل رنجبر عضو هیئت علمی دانشکده فنی، مهندسی مرند دانشگاه تبریز بعنوان عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی معدن کشورمان انتخاب گردید.

به گزارش نصر، ابوالفضل رنجبر در انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی معدن در  آذربایجان شرقی در خرداد ماه سالجاری به عنوان یکی از پنج عضو هیئت مدیره استان انتخاب گردید و در مرحله بعد طی انتخاباتی که با حضور 155 عضو هیئت مدیره از 31 استان کشور در تهران برگزار گردید توانست با کسب آراء لازم بعنوان عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی معدن کشورمان انتخاب شود وبعد از تأیید نهایی نتایج، حکم عضویت بمدت سه سال در شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی معدن کشورمان توسط معاون امورمعادن و فرآوری مواد وزیر صنعت، معدن و تجارت ابلاغ گردید.
شایان‌ ذکر است از پنج عضو اصلی هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی معدن استان آذربایجانشرقی، سید غفور علوی، ابوالفضل رنجبر و فرهاد ملک قاسمی سه نفر از اساتید دانشگاه تبریز هستند و ریاست این سازمان برعهده سید غفور علوی عضو هیئت علمی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز ­می باشد.
ابوالفضل رنجبر استادیار دانشکده فنی مهندسی مرند، دانش‌آموخته مقطع دکتری از دانشگاه تهران هست. ترجمه و تألیف 15 جلد کتاب در زمینه عمران نقشه‌برداری، چاپ و ارائه بیش از 22 مقاله در نشریات معتبر علمی و کنفرانس های ملی و بین‌المللی، عضویت در هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی و مدیریت گروه نقشه‌برداری دانشکده فنی مهندسی مرند از سوابق علمی و اجرایی ایشان است.
انتخاب عضو هیئت‌علمی دانشگاه تبریز به عنوان عضو شورای مرکزی نصر

نظرها بسته شده اند