1399/04/15 - 14 : 7
کد خبر: 20618
دانشگاه تبريز در بين دانشگاه هاي برتر جهان قرار گرفت
احرار: بر اساس رتبه‌بندي موضوعي شانگهاي در سال 2020، دانشگاه تبريز در هشت رشته مهندسي در ميان دانشگاه‌هاي برتر جهان قرار گرفته است.

، در رتبه بندي موضوعي شانگهاي، در حوزه مهندسي در 22 رشته رتبه بندي انجام شد که دانشگاه تبريز در رشته‌هاي مهندسي مکانيک، مهندسي برق و الکترونيک، مهندسي اتوماسيون و کنترل، مهندسي علم و فناوري ابزار آلات، مهندسي عمران، مهندسي شيمي، علوم و مهندسي انرژي و منابع آب توانست در جمع برترين‌ها قرار گيرد.

طبق گزارش مؤسسه رتبه‌بندي شانگهاي در سال 2020 ، دانشگاه تبريز در بخش منابع آب با قرار گرفتن در رده101 تا 150 جهان، پس از دانشگاه تهران و شيراز در جايگاه سوم دانشگاه‌هاي دولتي ايران قرار گرفته است.

در رشته مهندسي اتوماسيون و کنترل نيز دانشگاه تبريز تنها دانشگاه حاضر از ايران با رتبه 151 تا 200 در جمع 200 دانشگاه برتر اين حوزه قرار دارد.

در رشته مهندسي علم و فناوري ابزار آلات نيز اين دانشگاه با کسب رتبه جهاني101 تا 150 در بين دانشگاه‌هاي ايران جايگاه چهارم را به‌دست آورده است.

در رشته مهندسي عمران نيز هشت دانشگاه از کشورمان حضور دارند که دانشگاه تبريز در اين رشته با کسب جايگاه ???-??? در جمع ??? دانشگاه برتر حضور دارد.

در اين رتبه بندي دانشگاه تبريز در حوزه‌هاي مهندسي مکانيک و علوم و مهندسي انرژي نيز در رده 201 -300 دنيا را به‌دست آورده است.

در رشته مهندسي شيمي از ايران 16 دانشگاه در جمع 500 دانشگاه برتر حضور داشتند که دانشگاه تبريز در اين رشته رتبه 301 -400 دنيا را کسب کرده است.

در رشته مهندسي برق و الکترونيک، از کشورمان هفت دانشگاه در سال 2020 حضور دارند که دانشگاه تبريز، بعد از دانشگاه‌هاي تهران، صنعتي شريف، صنعتي اميرکبير، صنعتي اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامي و صنعتي شيراز با کسب رتبه 401 -500 در جمع 500 دانشگاه برتر اين حوزه قرار گرفته است.

در نظام رتبه بندي شانگهاي در سال 2020 ميلادي براي چهارمين سال، رتبه بندي موضوعي دانشگاه‌هاي برتر دنيا منتشر شده است که از ايران 35 دانشگاه در اين رتبه بندي در جمع برترين‌هاي جهان قرار دارند. اين رتبه‌بندي در قالب يک پروژه بزرگ در کشور چين براي اولين بار در ژوئن سال 2003 ميلادي توسط دانشگاه شانگهاي منتشر شد و به صورت سالانه روزآمد مي‌شود.

رتبه بندي موضوعي شانگهاي در سال 2020 در 54 رشته در قالب پنج حوزه کلي شامل حوزه مهندسي (22 رشته)، حوزه علوم پايه (8  رشته)، حوزه علوم زيستي (4 رشته)، حوزه علوم پزشکي (6 رشته) و حوزه علوم اجتماعي (14 رشته) صورت گرفته است و از اين رو در اين رتبه بندي تنها دانشگاه‌هايي مي‌توانند در اين حوزه‌ها مورد ارزيابي قرار گيرند که از حداقل تعداد توليدات علمي در بازه زماني 2018 -2014 در پايگاه وب آو ساينس برخودار بوده‌اند.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 9 + 3

زنوزي: سرمربي جديد تراکتور خارجي خواهد بود
بناهاي قديمي روايتگر هويت شهرها
آغاز به کار نشست مجمع شهرداران کلانشهرها و مراکز استان‌هاي کشور
يادداشت مسئول بسيج رسانه استان در تجليل از عمليات غرور آفرين سپاه
مجوز احداث دو باب هتل در تبريز صادر شد
جان بخشي دوباره به تعليم و تربيت در روستاي باغ يئري مراغه / دانش آموزان ديگر در مدرسه کانکسي نخواهند بود
آمريکا در حال ميانجيگري بين ايران و اسرائيل
دستگيري سارق زورگير در پوشش مامور
اجراي 31 رشته مسيرگشايي با 20 کيلومتر طول در تبريز
واژگوني مرگبار اتوبوس در گردنه حيران
  پربازدیدترین اخبار
دستگيري سارق زورگير در پوشش مامور
آمريکا در حال ميانجيگري بين ايران و اسرائيل
يادداشت مسئول بسيج رسانه استان در تجليل از عمليات غرور آفرين سپاه
زنوزي: سرمربي جديد تراکتور خارجي خواهد بود
پيشرفت 55 درصدي سنگفرش محور تاريخي «حيدر تکيه سي»
ورود سامانه بارشي جديد به کشور از روز جمعه تا دوشنبه
بناهاي قديمي روايتگر هويت شهرها
آغاز به کار نشست مجمع شهرداران کلانشهرها و مراکز استان‌هاي کشور
مجوز احداث دو باب هتل در تبريز صادر شد
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.