1400/06/23 - 23:52 - کد خبر: 50869 نسخه چاپی

نصر: دانشجوی دانشگاه تبریز به عنوان دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور انتخاب شد.

به گزارش نصر، با برگزاری بیست و چهارمین کنگره سالانه و برگزاری اولین جلسه شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، محمدحسین کاظمی دانشجوی دانشگاه تبریز به عنوان دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، محمدحسین کاظمی، دانشجوی دکتری تخصصی آبیاری و زهکشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز بوده و پیش از این نیز سه دوره به عنوان دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز و یک دوره به عنوان دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور فعالیت کرده است.

انتهای پیام /

انتخاب دانشجوی دانشگاه تبریز به عنوان دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور نصر

نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر