اطلاعیه های پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد

۰۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۹ کد : ۱۴۵۴۴ رویدادها و اطلاعیه ها

* با آرزوی موفقیت و سلامتی برای دانشجویان عزیز، تمامی اطلاعیه های مربوط به ثبت نام سال تحصیلی جدید در این صفحه درج می شوند و اطلاعیه ها به ترتیب به روز رسانی خواهند شد

اطلاعیه 24 آبان  ۱۴۰۰

«اطلاعیه نحوه ثبت نام اولیه و زمان شروع کلاس های معرفی شدگان در قالب اشتباه در انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد»

اطلاعیه 15 آبان  ۱۴۰۰

" دانشجویان گرامی مقطع کارشناسی ارشد ورودی 1400 بعد از ارسال مدارک به دانشکده مربوطه و تایید آنها، لازم است بمنظور صدور کارت دانشجویی چند منظوره از تاریخ 12/08/1400 تا 20/08/1400 به سامانه اینترنتی https://card.tabrizu.ac.ir وارد شده و بعد از واریز مبلغ 500000 ریال بابت هزینه صدور کارت، پرسشنامه دانشجویی را تکمیل و رسید مبلغ واریزی و تاییدیه تکمیل پرسشنامه دانشجویی را دریافت نمایند. ضمنا خواهشمند است در نوشتن آدرس محل سکونت ، کدپستی و شماره های تماس نهایت دقت صورت گیرد."

اطلاعیه 8 آبان  ۱۴۰۰

نحوه مشاهده برنامه هفتگی پذیرفته­ شدگان آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 1400 (کلیک کنید)

اطلاعیه 6 آبان  ۱۴۰۰

زمان ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰، تا روز یکشنبه مورخ ۹ آبان تمدید شد.

لازم است پذیرفته شدگان پس از ثبت نام الکترونیکی، حداکثر تا روز دوشنبه مورخ ۱۰ آبان مدارک مورد نیاز را به آدرس دانشکده خود از طریق پست پیشتاز ارسال نمایند.

در صورت عدم دریافت مدارک از طریق پست، ثبت نام پذیرفته شده لغو خواهد شد

اطلاعیه 5 آبان  ۱۴۰۰

اطلاعیه ثبت نام ویژه پذیرفته‌­شدگان بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تبریز در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از طریق آئین­‌نامه استعدادهای درخشان

اطلاعیه 5 آبان  ۱۴۰۰

ثبت نام کنندگان محترم دقت نمایند: در صفحه ثبت نام الکترونیکی، لازم است تمامی فرمها توسط ثبت نام کننده دانلود شوند.

اطلاعیه 28 مهر ۱۴۰۰

«مدارک مورد نیاز، زمان بندی و نحوه ثبت نام و ارسال مدارک و زمان شروع کلاسهای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400»(کلیک کنید)

اطلاعیه 28 مهر ۱۴۰۰

مراحل ثبت نام پذیرفته‌شدگان بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد از طریق آئین‌نامه استعدادهای درخشان، اندکی با سایر دانشجویان گرامی متفاوت است.

اطلاعیه ثبت نام ویژه این دسته از دانشجویان، متعاقباً توسط گروه حمایت از استعدادهای درخشان منتشر خواهد شد.

اطلاعیه 27 مهر   ۱۴۰۰

اطلاعیه شماره ۱ ثبت ­نام پذیرفت ه­شدگان آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 1400(کلیک کنید)

اطلاعیه 27 مهر   ۱۴۰۰

اطلاعیه چگونگی و مراحل ثبت نام ورودیهای جدید در تمام مقاطع تحصیلی(کلیک کنید)