اطلاعیه شماره ۳ برگزاری ترم تابستان سال ۱۴۰۰ دانشگاه تبریز

۱۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۳ کد : ۱۴۳۳۷ اخبار تصویری رویدادها و اطلاعیه ها

نکته مهم(23 تیر1400):

به استحضار دانشجویان محترم می رساند کلاسهای مجازی دوره تابستان از طریق سامانه lms.tabrizu.ac.ir برگزار خواهند شد.

شرکت در کلاسهای آنلاین دوره تابستان سال 1400 برای ثبت نام کنندگان الزامی بوده و غیبت بیش از 3/16 در کلاسهای یک درس، به منزله حذف آن درس خواهد شد.

نکته مهم(19 تیر 1400):

به استحضار دانشجویان محترم متقاضی شرکت در دوره تابستان سال 1400 می رساند؛ به دلیل قطعی محتمل برق در طول برگزاری کلاسهای آنلاین، ساعت 19 لغایت 20:30 همان روز، برای برگزاری کلاسهای جبرانی درنظر گرفته شده است.

دانشجویان محترم دقت نمایند حضور در کلاسهای آنلاین و کلاسهای جبرانی در دوره تابستان سال 1400، الزامی است.

*لینک سامانه انتخاب واحد ترم تابستان(کلیک فرمایید)

«از دانشجویان محترم خواهشمند است قبل از اقدام به انتخاب واحد دوره تابستان سال 1400، راهنمای مربوط را به دقت مطالعه نمایند.»

*راهنمای انتخاب واحد ترم تابستان برای دانشجویان دانشگاه تبریز(کلیک فرمایید)

*راهنمای انتخاب واحد ترم تابستان برای دانشجویان مهمانی از سایر دانشگاهها شماره ۱ (کلیک فرمایید)

*راهنمای انتخاب واحد ترم تابستان برای دانشجویان مهمانی از سایر دانشگاهها شماره۲ (کلیک فرمایید)

*برنامه درسی ترم تابستانی سال 1400  (کلیک فرمایید)

*برنامه امتحانی ترم تابستان سال 1400 (کلیک فرمایید)

اطلاعیه های قبلی:

اطلاعیه شماره ۱ برگزاری ترم تابستان در دانشگاه تبریز

اطلاعیه شماره 2 برگزاری ترم تابستان در دانشگاه تبریز

اعلام ساعات کاری دانشگاه از روز شنبه ۱۹ تیر تا پایان مرداد ۱۴۰۰:

بر اساس اعلام معاونت پشتیبانی و توسعه منابع  دانشگاه، ساعات کار دانشگاه از روز شنبه ۱۹ تیر تا پایان مرداد ماه از ساعت ۷صبح تا ۱۳ بوده و روزهای پنجشنبه تعطیل خواهد بود.

وب سایت مدیریت امور آموزشی دانشگاه تبریز: https://education.tabrizu.ac.ir