بررسی پیوندهای فرهنگی و زبانی ایران و ترکیه در دانشگاه تبریز؛

نشست مجازی «پیوندهای فرهنگی و زبانی ایران و ترکیه» برگزار می‌شود

1400/03/07 - 11:58 - کد خبر: 44701 نسخه چاپی

نصر: نشست مجازی «پیوندهای فرهنگی و زبانی ایران و ترکیه» از سوی مرکز آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تبریز و با مشارکت جمعی از مراکز علمی ایران و ترکیه و وابستگی فرهنگی ایران و نمایندگی بنیاد سعدی در استانبول برگزار می‌شود.

به گزارش نصر، در این نشست مجازی، امیرسعید کرمی، معاون گسترش زبان فارسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نعمت الله ایران زاده، استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی، اسدالله واحد و باقر صدری‌نیا، از استادان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تبریز، محمد طاهری خسروشاهی؛ مسئول مرکز آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تبریز،  عدنان کارا اسماعیل اوغلو، مدیر گروه ادبیات شرقی دانشگاه قیریک قلعه ترکیه، حجابی گیرلانگیچ، استاد زبان و ادبیان فارسی دانشگاه آنکارا، علی گوزل یوز، استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه استانبول و کوروش مقتدری، وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول حضور یافته و سخنرانی خواهند کرد.
این نشست مجازی، روز شنبه 8 خردادماه ساعت 12:30 به وقت ایران و ساعت 11 به وقت ترکیه در محیط الکترونیکی ادوب کانکت و در  لینک   http://vc1.tabrizu.ac.ir/pltc  برگزار خواهد شد.
نشست مجازی «پیوندهای فرهنگی و زبانی ایران و ترکیه» برگزار می‌شود نصر

نظرها بسته شده اند